Dominik Hasek raivostui Aleksandr Ovetshkinin toimista NHL:n tähdistötapahtumassa – "Sylky heidän kasvoilleen"

Jääkiekon tshekkilegenda Dominik Hasek raivostui Aleksandr Ovetshkinin toimille NHL:n viikonlopun tähdistötapahtumassa. Ovetshkinin 4-vuotias poika pääsi esiintymään jäälle, mikä tuohdutti Hasekia.

Ovetskinin 4-vuotias poika Sergei ilmaantui yllättäen jäälle perjantain ja lauantaina yön välisenä yönä järjestetyssä NHL:n tähdistötapahtuman taitokisassa. Ovetshkin ja Sidney Crosby lähtivät yhdessä Sergein kanssa hyökkäämään kohti Roberto Luongon maalia ja Sergei pääsi viimeistelemään maalin ohi NHL-legendan. 

Sergei sai suorituksestaan raikuvat suosionosoitukset ja tilannetta arvioineet tuomarit antoivat pelkkiä kymppejä. Hasekin mieleen tempaus ei kuitenkaan ollut, vaan hän latasi sosiaalisessa mediassa suoran viestin NHL:lle. 

– NHL on vajonnut tynnyrin pohjalle. Se, että antaa Ovetshkinin pojan esiintyä NHL:n tähdistötapahtumassa on sylky noin 500 tapetun, tuhansien loukkaantuneiden ja kymmenien tuhansien kaappattujen lapsien kasvoille. NHL:n ja Gary Bettmanin pitää maksaa tästä hirvittävästä teosta, Hasek kirjoitti Twitterissä.

Alla Hasekin julkaisu.


Lue myös:

    Uusimmat