Dita Von Teese näyttää mallia: Pitsi paljastaa pikkutuhmasti pintaa!

Seksikäs pitsi jatkaa voittokulkuaan tähtien päällä. Burleskitaitelija ja kiusoittelun mestari Dita Von Teese näyttää mallia, kuinka pitsillä voi paljastaa pikkutuhmasti pintaa.

Pitsi on romanttinen ja hienovarainen tapa paljastaa pikkuruisen paljasta pintaa ja antaa mielikuvitukselle valtaa. Burleskitaitelija Dita Von Teese bongattiin lähtevän Playboyn luotsaamalta klubilta aamun pikkutunneilla. Mustaan pitsiin kietoutunut nainen näytti upealta: pitsin alla heleän vaaleanpunainen kangas loi mielikuvan paljaasta pinnasta – kiusoittelua parhaimmillaan! Asukokonaisuuden kruunasi Ditan tavaramerkiksi muodostuneet punaiset huulet ja kynnet.

Von Teese ei ole kuitenkaan ainut tähti, joka luottaa läpinäkyvän kankaan pikkutuhmaan ulosantiin. Myös 21-vuotias tosi-tv-tähti ja malli Amy Childs edusti tovi sitten Stella McCartneyn mustassa mekossa, jonka läpinäkyvä osa paljasti naisen kyljet ja rinnansivustan. Asuvalinta ei ollut niin siveellinen, kuten Dita Von Teesellä. Lisäksi Childs oli lyhentänyt roimasti alkuperäisen mekon pituutta.

Amy Childsin mekon läpinäkyvä kangas oli samaa väriä, kuin naisen sukkahousut, mikä antoi vaikutelman asun jatkuvuudesta.

Myös näyttelijä Uma Thurman ihastutti tovi sitten upeassa , jonka läpinäkyvästä kankaasta tehty kaula-aukko korosti upeasti naisen povea. Unohda näyttävät kaula-aukot – läpinäkyvä kangas ja pitsi ovatkin oivia keinoja kiusoitella silmäpareja!

Kumman asu oli viettelevämpi? Kommentoi alle!


Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja