Diiva vai neuvottelija? 9 äitiä, jotka tapaat lapsesi esityksessä

Onko tiedossa lapsesi odotettu esiintyminen harrasteryhmän esityksessä? Varaudu siihen, että törmäät paikan päällä seuraaviin äiteihin!

On hienoa, jos lapsesi harrastaa jotain, vaikkapa balettia tai viulunsoittoa. Se buustaa lapsen aivokapasiteettia, kehittää luovuutta ja kohottaa itseluottamusta.

Miinuspuoli voi olla se, että joudut seurustelemaan muiden äitien kanssa. Näitä rouvia löytyy niin esityksistä, konserteista kuin koulunäytelmistäkin ja toiset ovat mukavampia kuin toiset. 

Tässä he ovat: yhdeksän äitiä, joihin saatat törmätä, kun menet ihailemaan lapsesi esitystä.

Diiva

Diiva ajattelee, että juuri hänen lapsensa on lahjakkain kaikista ja hän toivookin lapselleen liki kuninkaallista kohtelua. Jos muut eivät kohtele hänen pikkuistaan niin kuin hän toivoo, tiedossa on riitaa.

Neuvottelija

Neuvottelijan löytää sen lapsen vierestä, joka vetää itkupotkuraivaria esiintymisvelvollisuudestaan. Sen sijaan, että tämä äiti suosiolla vetäisi lapsensa pois esityksestä, hän yrittää lahjoa tätä karkilla, televisioajalla ja yrittääpä tämä mamma myös vanhaa kunnon rukoilutaktiikkaa saadakseen pikkuisensa lavalle.

Vilkuttelija

Sillä sekunnilla, kun hänen lapsensa astelee lavalle, on tämä äiti käsi pystyssä yrittäessään saada pienokaisensa huomion. Joskus lapsi heilauttaa kättään äidilleen takaisin, mutta usein äiti saa vastauksensa huokausten ja silmänpyöräytysten muodossa.

Videokuvaaja

Videokuvaaja tallentaa esityksen jokaisen hetken kamerallaan. Tai ainakin jokaisen hetken, jolla hänen lapsensa esiintyy.

Kavahtelija

Tämä äiti tietää, että hänen lapsensa mokasi lavalla ja sen huomaavat myös kaikki muut, kun hän kavahtaa äänekkäästi.

Miimikko

Tämä äiti elää ja esittää lapsen esityksen mukana alusta loppuun, joko omalta paikaltaan tai lavan vierestä – ihan siltä varalta, jos lapsi vaikka unohtaa jonkun vuorosanan tai askelkuvion.

Nuoleskelija

Tämä äiti haluaa lapsensa olevan esityksen tähti ja hän tietää, että paras tapa varmistaa se, on kaveerata opettajan kanssa.

"Kunhan pidät hauskaa!" -äiti

Hän tietää, että lapsi on hermostunut ja yrittää lievittää tämän huolia muistuttamalla, ettei kenenkään tarvitse olla täydellinen. "Pidä vain hauskaa!"

Cheerleader

Kaikki äidit ottavat tämän roolin esityksen aikana. Haluavathan he, että lapset tietävät äidin olevan heistä ylpeä!

Esimerkiksi baletti voi olla nuorelle mieluisa harrastus – katso video:

Jos video ei näy mobiililaittellasi, valitse selaimen täysversio.

Lähde: Popsugar

Lue myös:

    Uusimmat