Diili-Antti osti itselleenkin asunnon Sipoonrannasta

Diili-ohjelman voittanut myyntijohtaja Antti Seppinen kehuu kaupan käyvän Sipoonrannassa hyvin ja vilkastuvan vain kevättä kohti.

– Nyt olen päässyt hommaan kiinni. Ensimmäinen kuukausi meni sopeutuessa ja rehellisesti sanottuna välillä mietin, mitä tästä tulee ja opinko tätä hommaa ikinä. Vähän tuli kaipuuhetkiäkin entiseen työpaikkaan pankkiin. Mutta nyt en enää kadu hetkeäkään, hän sanoo.

Seppinen korostaa olevansa tavallinen työntekijä, joka ei palkkatyöllä rikastumaan pääse, mutta ei hän valitakaan.

– Sen verran tienaan, että uskalsin tehdä päätöksen hankkia Sipoonrannasta asunnon myös itselleni. Kyseessä on kohde, joka valmistuu vasta parin vuoden päästä. Asunnossa on neljä huonetta ja keittiö, eikä se ole ihan merenrannassa, hän paljastaa.

Hän vihjaa, että tulevasta kodista löytyy tilaa mahdolliselle perheenlisäyksellekin.

– Ei meille ole nyt lasta tulossa, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Uskoisin, että jossakin vaiheessa asia on ajankohtainen.

Seppinen ei kommentoi ostamansa asunnon hintaa, mutta Sipoonrannan neljän huoneen ja keittiön asuntojen hinnat yltävät puolen miljoonan euron paremmalle puolelle yhtiöissä, jotka eivät ole aivan merenrannassa.

– Ei siellä pelkkiä ökyasuntoja ole, vaan myös ihan normaalin ihmisen saatavilla olevia laadukkaita perheasuntoja, hän muistuttaa.

(MTV3–ANULIINA TULLA)

Lue myös:

    Uusimmat