Diili-voittajasta tuli isä: Ei enää elämää työn ehdoilla

MTV3-kanavan Diili-ohjelman vuonna 2009 voittanut Antti Seppinen on nyt tuore isä.

MTV3-kanavan Diili-ohjelmasta tuttu Antti Seppinen on puolisonsa kanssa saanut perheenlisäystä. Antin ja Annikan esikoinen syntyi torstai-iltana. MTV.fi tavoitti pienen tyttären onnellisen isän.

– Kyllä tässä on todella upeat fiilikset ja kaikki meni hyvin. Onhan ensimmäisen lapsen kohdalla kaikki uutta ja erikoista ja pitkä synnytys vähän jännitti. Synnytys kesti noin vuorokauden, onhan se pitkä aika isälle, kun ei voi oikein mitään tehdä, Seppinen kuvailee.

Terveen tytön tuore isä kiittelee muun muassa sairaalan ystävällistä henkilökuntaa. Perheenlisäys on laittanut työn ehdoilla eläneen Seppisen elämän uusiksi. Vuonna 2009 MTV3:n suositun Diili-ohjelman voittanut Seppinen on toiminut muun muassa Sipoonranta-projektin myyntijohtajana

Kiinteistönvälittäjän työt jättänyt Seppinen on vuoden alusta lähtien toiminut Danske Bankin asiakkuuspäällikkönä.

– Aion nyt pitää kaksi viikkoa isyysvapaata ja omistautua enemmän perheelle ja pienelle tytölle. Aikaisemmin tuli mentyä työn ehdoilla. Jätin kiinteistöalan pois juuri perheenlisäyksen takia, siinä ammatissa pitää kuitenkin tehdä ympäripyöreitä päiviä ja viikonloppuja töitä, halusin vähän päiväpainotteisempaa työtä.

Lue myös:

    Uusimmat