Antti Seppinen lähti Hjalliksen projektista

Antti Seppinen lopetti pitkän harkinnan jälkeen MTV3:n Diili-ohjelman kautta ansaitsemansa pestin Hjallis Harkimon Sipoonranta-hankkeessa.

Vuonna 2009 MTV3:n suositun Diili-ohjelman voittanut Seppinen on toiminut Sipoonranta-projektin myyntijohtajana, mutta nyt mies on ryhtynyt yritysvalmentajaksi.

– Alkukeväästä asti tätä mietin, kun Keksijätehdas-ohjelmastakin tuttu Marko Parkkinen tarjosi mulle kovaa innovatiivista konseptia. Pitkän tovin mietittyäni päätin alkukesästä lähteä mukaan, mutta firman varsinainen operatiivinen toiminta alkoi vasta eilen, Seppinen kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Nykyään Antti Seppinen toimii siis yritysvalmennusta tarjoavan PPTehtaan toimitusjohtajana ja osakkaana. Hjallikselle lähtemisestä kertominen ei ollut Seppiselle helppoa.

– Kerroin heti aikeistani rehellisesti Hjallikselle ja hän ymmärsi hyvin.Yrittäjäksi ryhtymisen rohkeuden ja karisman olen saanut Hjallikselta, joten kiitos hänelle siitä, että uskalsin lähteä tähän ja tehdä rohkean päätöksen, Antti toteaa.

Henkilökohtaisen kehittymisen ja haasteiden haun lisäksi Antti myöntää, että myös taloudellisen tilanteen paraneminen houkuttelee.

– En mä sitä kiellä, ettei tässä taustalla olisi taloudellista kunnianhimoa. Katsotaan nyt, onnistumaan lähdetään, enkä positiivisena ihmisenä ole vielä miettinyt, mitä tehdään jos epäonnistutaan. Vähemmän mua tämä muutos hirvittää, kun Diilui-ohjelmaan hakeminen, vaikka ohjelmaan hakemista suosittelenkin kaikille, Antti toteaa.

Seppisen uudesta aluevaltauksesta kirjoitti ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat