Diili-Antti omistaa kolme asuntoa – asuu vuokralla

Diili-voittaja Antti Seppinen, 28, suosittelee asuntosijoittamista.

Nuoresta iästään huolimatta Seppinen on jo kokenut asuntosijoittaja. Hän kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille hankkineensa ensimmäisen omistusasunnon vuonna 2003.

– Pitkässä juoksussa asunto on hyvä sijoitus, mutta kärsivällisyyttä se vaatii. Omistan Espoon Matinkylästä kaksi asuntoa ja muualta yhden. Lisäksi minulla on yksi vapaa-ajanasuntoprojekti.

– Aika isolla velkavivulla aluksi mentiin, ja toki velkaa on edelleenkin, koska minulla ei ole perittyä omaisuutta. Täytyy olla kuitenkin kiitollinen, että olen saanut työskennellä hyvissä työsuhteissa.

Tällä hetkellä Seppinen asuu väliaikaisesti vuokralla Espoon Laurinlahdessa, koska ei ole vielä päässyt muuttamaan yhteen omistamiinsa asunnoista.

Diili-kilpailun voiton myötä Seppinen palkattiin Harry ”Hjallis” Harkimon Sipoonranta-projektin myyntijohtajaksi. Tulevaisuudessa Seppisen on tarkoitus muuttaa Sipoonrantaan.

– Aikomukseni ei ollut muuttaa ensimmäisen rakennusvaiheen asuntoihin, mutta vakaa aikomus sinne on tulevaisuudessa muuttaa. Tähän järjestelyyn liittyi myös Matinkylästä hiljattain myymäni asunto.

(MTV3–MIKKO KORMILAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat