Diili-Antti Hjallikselle: Lepää rauhassa, hommat hoituu

Diili-ohjelman kautta Hjallis Harkimon oppipojaksi päässyt Antti Seppinen lähettää tsemppausviestejä sydänkohtauksen saaneelle Hjallikselle.

Missifinaalissa tuomarin tehtäviä hoitanut Antti Seppinen on missituomarin pestin lisäksi päässyt nyt kunnolla kiinni Sipoonrannan myyntijohtajan työtehtäviin

- Nyt täytyy toivoa, että oppi on mennyt perille. Paljon on uutta työsarkaa, mutta ihan hyvin on työt alkaneet. Kyllähän tämä jännittää, kuuden vuoden tauon jälkeen ensimmäistä kertaa uusissa töissä, Antti kertoo Viihdeuutisille.

Uusi työpesti ei ole vienyt myyntijohtajalta edes yöunia.

- Olen ollut nyt ihan ajoissa töissäkin. Ensimmäisenä päivänä myöhästyin pikkaisen, vaikka onkin joustava työaika, Antti nauraa.

Antin pomo ja Diili-ohjelman keulakuva, liikemies Hjallis Harkimo sai sydänkohtauksen Afrikan-matkallaan. Hjalliksen sairauskohtaus vakavoitti myös iloisen nuoren miehen.

- On hienoa, että Hjallis on takaisin Suomessa ja noinkin hyvässä kunnossa. Hän on tärkeä ihminen tämän projektinkin kannalta, mutta onneksi suunnittelu on tehty niin hyvin. Terkkuja Hjallikselle, lepää rauhassa, kyllä hommat hoituu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat