Diego Maradonan omistuksien huutokauppa venyy – 800 000 euron talolle ei ole ilmaantunut ostajaa

Viime vuoden marraskuussa kuolleen argentiinalaisen jalkapallolegendan Diego Maradonan tavaroita ja omistuksia myyvä huutokauppatalo ilmoitti maanantaina, että huutojen takarajaa venytetään. Kaikkein kalleimmat myytävät, muun muassa Buenos Airesissa sijaitseva talo, eivät ole löytäneet ostajaa.

Sunnuntaisen virtuaalihuutokaupan korkein tarjous oli noin 1 900 euron huuto Lu Sadovan maalaamasta Maradonan kuvasta. Maradonan vanhemmilleen antaman buenosairesilaisen talon lähtöhinta oli 900 000 dollaria eli noin 800 000 euroa, mutta ostajaa ei ilmaantunut. Kaksi BMW-autoa, yhteishinnaltaan 390 000 dollaria (noin 346 000 euroa) sekä merenrantahuoneisto Mar del Platassa (65 000 dollaria, noin 58 000 euroa) eivät nekään keränneet tarjouksia.

Myynnissä on noin 90 nimikettä, ja sunnuntainen kolmen tunnin kauppasessio tuotti vain 26 000 dollaria eli noin 23 000 euroa. Huutokauppatalo Adrian Mercado Group päätti lisätä kauppa-aikaa, sillä sen mukaan "joukko argentiinalaisia sekä kansainvälisiä tarjoajia ei onnistunut rekisteröitymään" huutokauppaan ajoissa. Sunnuntain huutokaupassa oli mukana huutajia useista Latinalaisen Amerikan maista sekä Italiasta, Ranskasta, Britanniasta, Venäjältä ja Dubaista.

Huutokaupan määräsi järjestettäväksi argentiinalainen tuomari Luciana Tedesco, jotta Maradonan kuolinpesä saa velkojaan ja kulujaan kuitatuksi.

Lue myös:

    Uusimmat