Diabetesta sairastava NHL-tähti ei liity vielä joukkueensa harjoitusleirille – mitä tekee Kaapo Kakko?

NHL:ssä pelaavan Montreal Canadiensin GM Marc Bergevin ilmoitti sunnuntaina, ettei Max Domi liity vielä joukkueen vahvuuteen, kun NHL:n harjoitusleirit käynnistyvät ensi viikolla.

Montreal sekä diabetesta ja keliakiaa sairastava Domi pääsivät yhteisymmärrykseen siitä, että 25-vuotias tähtihyökkääjä pitää 7-10 päivän mietintätauon ennen kuin hän päättää, liittyykö hän normaalisti NHL-kauden jatkumiseen valmistautuvan joukkueen harjoitusleirille.

Sairauksiensa vuoksi Domi kuuluu koronaviruspandemian riskiryhmään. Montreal haluaa päätöksen myötä varmistaa, ettei Domin terveys ole vaarassa, kun NHL-kausi jälleen jatkuu.

Domi on samassa tilanteessa kuin New York Rangersin 19-vuotias suomalaislupaus Kaapo Kakko, joka kuuluu keliakian ja diabeteksen vuoksi riskiryhmään. Rangers ei ole vielä vahvistanut harjoitusleirin pelaajalistaansa.

NHL:n harjoitusleirit käynnistyvät ensi viikolla. Koronaviruksen vuoksi NHL:n ottelutauko on venynyt jo neljän kuukauden mittaiseksi. NHL jatkuu pudotuspelien karsintaotteluilla 1. elokuuta.

Lue myös:

    Uusimmat