Dexter-tähden arvoasunto myytiin – kuvat!

Vuonna 2010 vaimostaan eronnut menestyssarjan päänäyttelijä sai myytyä asuntonsa huikeaan hintaan. Katso kuvat ex-parin lemmenpesästä!

Suositussa Dexter-sarjassa nimiroolia näyttelevä Michael C. Hall myi vastanäyttelijänsä ja ex-vaimonsa Jennifer Carpenterin kanssa omakotitalon Yhdysvaltain Hollywood Hillseiltä. Lähteen mukaan asunnon kauppahinnaksi muodostunut noin 1 500 000 euron summa oli juuri se, jonka tähti toivoikin saavansa.

Näyttelijäpariskunta osti asunnon vuonna 2008, ja asunnon eteenpäin myytyään ex-tähtipari jäi voitolle noin 20 000 dollaria. Arvostetulla alueella sijaitseva kolmikerroksinen asunto sijaitsee rauhaisan tien varrella, ja naapurustosta löytyy ainakin kuuluisa näyttelijä Charlize Theron.

Arkkitehdin entinen asunto

Talo on rakennettu vuonna 1933, ja siinä on asunut aikoinaan myös talon suunnitellut arkkitehti Hal Leavitt. Asunnon välittäjän mukaan talon mukavuuksia ovat ainakin olohuoneesta löytyvä takka, vaaleat puulattiat, maalattu puupalkkikatto sekä valtavat ikkunat, joista avautuu näkymä vuoristoon.

Talon patiolta voi löytää pienehkö uima-altaan, joka on omiaan rentoutumiselle. Patiolta voi myös ihastella maisemia yli vuoristoisten Hollywood Hillsien.

Teksti: Jokakoti
Kuvat: Kuvakaappauksia Daily Mailin sivuilta
Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat