Detective Pikachu -leffa näkyy ekstroina myös Pokémon GO -pelissä

Pokémon GO on saamassa uuden Detective Pikachu -elokuvan kunniaksi joukon ekstrasisältöä. Huomisesta lähtien pelistä on löydettävissä etsiväteeman mukainen Pikachu, joka on pukeutunut Sherlock Holmes -tyyliseen hattuun. Jos pelissä onnistuu nappaamaan Pikachun, saa pokémonin pitää myös kampanjan päätyttyä.

Itse Pikachun lisäksi pelissä voi huomisesta lähtien törmätä aiempaa useammin myös muihin elokuvassa esiintyviin pokémoneihin, kuten Charizardiin, Charmanderiin ja Jigglypuffiin. Näille pokémoneille ei kuitenkaan ole varattu erityistä elokuvan mukaista teemaa, vaan pokémonit yksinkertaisesti näyttäytyvät aiempaa useammin.

Muun sisällön lisäksi Pokémon GO tulee huomisesta lähtien tarjoamaan pelaajille väliaikaisia kannustimia, kuten teeman mukaisia avatareja, jotka ovat saatavilla Style Shopista. Myös pokémonien nappaamisesta myönnettävä XP tulee väliaikaisesti tuplaantumaan.

Elokuvan osalta Detective Pikachu saa ensi-iltansa Suomessa perjantaina 10. toukokuuta. Kyse on ensimmäisestä länsimaissa esitettävästä Pokémon-elokuvasta sitten vuonna 2001 julkaistun Pokémon 3: Unownien loitsun. Detective Pikachun traileri on nähtävissä alta.

Lue myös:

    Uusimmat