Mainos

Deittiopas sinkkunaiselle – vuodelta 1938

Älä puhu liikaa, käytä rintaliivejä äläkä sammu kesken treffien liiallisen alkoholin takia, kertoo sinkkunaisten treffiopas 1930-luvulta.

– Jos haluat säilyttää viehätysvoimasi, pukeudu ajoissa ja ole valmis, kun seuralaisesi saapuu. Miestä ei saa odotuttaa. Muista tervehtiä miestä kauniilla hymyllä!

– Miehet eivät pidä naisista, jotka lainaavat heidän nenäliinaansa ja sotkevat sen huulipunalla. Miehen edessä ei sovi meikata tai kohentaa ehostusta.

– Muista ryhti! Älä istu huonossa ryhdissä. Älä koskaan näytä kyllästyneeltä, vaikka sitä olisitkin. Ole valpas ja tarkkaavainen. Jos sinun on pakko pureskella purukumia (mikä ei ole suositeltavaa), tee se huomaamattomasti.

– Huolettomat, kevytkenkäiset naiset eivät vetoa miehiin. Älä puhu tanssiessa. Kun mies tanssii, hän haluaa tanssia, ei keskustella.

– Älä käytä auton taustapeiliä meikkisi kohentamiseen. Mies tarvitsee peilin ajamiseen ja häntä ärsyttää, jos hän joutuu kääntämään peiliä nähdäkseen taaksepäin.

– Käytä rintaliivejä. Huolehdi myös, että sukkasi eivät ole rullalla ja saumat ovat suorassa.

– Älä osoita hellyyttä miehelle esimerkiksi silittelemällä tai koskettelemalla häntä julkisesti. Julkiset tunteidenosoitukset ovat osoitus huonosta mausta ja ne nolostuttavat miehen.

– Älä ole liian tunteellinen. Älä myöskään yritä saada miestä sanomaan jotain vetoamalla hänen tunteisiin. Miehet eivät pidä kyynelistä, etenkään julkisella paikalla.

– Älä ole liian tuttavallinen tarjoilijalle, äläkä kerro hänelle kuinka hauskaa sinulla on ollut jonkun muun kanssa. Mies ansaitsee ja himoitsee sinun täydellisen huomiosi.

– Älä puhu vaatteistasi. Miellytä ja imartele miestä keskustelemalla niistä asioista, joista mies haluaa keskustella.

– Älä juo liikaa. Mies odottaa, että säilytät arvokkuutesi koko illan. Alkoholin nauttiminen tekee joistain naisista fiksuja, mutta useimmista vain höpsöjä.

– Älä puhu toisille miehille. Pahin virhe jonka voit tehdä, on sammua liiallisesta alkoholista. Se on varma keino, jolloin mies ei enää koskaan soita sinulle.


Suomentanut: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: 1938 Dating Guide For Single Women

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.