Deittailun sudenkuopat: Vältä näitä virheitä

Joskus hyvin alkanut ihmissuhde voi päättyä pieniinkin mokiin. Vältä näitä virheitä deittaillessasi.

Älä tee näitä virheitä, jos haluat nähdä miestä ensitreffejä useammin.

Eksän haukkuminen ei auta

Aiemmista ihmissuhteista tulee puhuttua treffeillä yleensä pakostakin, mutta liika on liikaa. Älä kerro liikaa yksityiskohtia menneisyydestäsi. Pidä paljastuksesi minimissä.

Älä myöskään hauku entistä rakastasi. Jos tarkoituksesi on saada tällä tavalla sympaattisuuspisteitä, niitä tuskin heruu. Vihoviimeinen virhe on verrata deittiäsi eksääsi.

Liika vaativuus tappaa innon

Jokainen mies haluaa tuntea, että nainen tarvitsee häntä, mutta liika on liikaa. Jos mies lähettää sinulle yhden tekstiviestin, älä vastaa takaisin kymmenellä. Ole alussa edes hitusen arvoituksellinen.

Soittorumballa vainoajan maine

Mikäli mies ei vastaa soittoosi, älä jatka hänen pommittamistaan, vaan odota että hän soittaa takaisin. Saat helposti vainoajan maineen, jos miehen kännykässä odottaa jatkuvasti lukuisia vastaamattomia puheluita.

Omien mielipiteiden puuttuminen epäilyttää

On hienoa, jos pidätte samoista asioista, mutta ei ole uskottavaa, jos väität pitäväsi aivan kaikesta mistä hänkin. Mies tajuaa kyllä nopeasti, jos sanot jotakin vain miellyttääksesi häntä. Yksilöllisyys on seksikästä, ei kopioiminen.

Näytille vasta vakavissaan

Miehen esitteleminen omille vanhemmille pelottaa aivan varmasti useimpia. Sen lisäksi, että tilanne on usein kiusallinen, on se viesti siitä, että olet tosissaan miehen suhteen.

Osa miehistä voi pelästyä myös siinä tapauksessa, että viet hänet heti yhteiseen illanviettoon kavereidesi kanssa. Hän voi ajatella, että haluat kysyä kavereiltasi hyväksyntää miesvalinnallesi.

Lue myös:

MTV3/AVA, Maarit Rasi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja