Danielle väittää kahvikupin paljastaneen poikaystävän uskottomuuden – mies yritti paikata tilannetta käsittämättömällä selityksellä

Nainen väittää poikaystävänsä jääneen kiinni pettämisestä Starbucks-kupin vuoksi. Sometapauksesta uutisoi muiden muassa Fox News.

Danielle Brown kertoi TikTok-videollaan oudon tavan, jolla sai tietää tulleensa petetyksi. Hän väittää, että Starbucks-kahvilaketjun kuppiin kirjoitettu nimi paljasti, että hänen poikaystävänsä vehkeili entisen tyttöystävänsä kanssa.

Videolla on yli 292 000 katselukertaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kahvikupissa luki tuttu nimi

Videolla Danielle kertaa tapahtumat. Hänen poikaystävänsä tuli eräänä iltana myöhään kotiin mukanaan Starbucks-kahvilaketjun kuppi, joihin on ketjussa tapana kirjoittaa saajan nimi.

Daniellen poikaystävän kupissa luki "Britney". Naisen mukaan kyseinen nimi kuuluu miehen ex-tyttöystävälle.

– Se hölmö meni kahville eksänsä kanssa ja kuppiin kirjoitettiin tytön nimi, koska hän selvästi tilasi kahvit, Danielle päättelee.

Hän kertoo poikaystävän perustelleen naisen nimeä kahvikupissaan sillä, että kahvilan työntekijä kirjoitti jostain syystä oman nimensä siihen. Danielle väittää miehen sanoneen, että nimi on kirjoitettu eri tavalla kuuluakseen hänen eksälleen.

Danielle, kuten myös moni hänen TikTok-videotaan kommentoinut, epäilee miehen olevan surkea valehtelija.

Tilanteen ollessa päällä Danielle viskasi kahvit poikaystävänsä syliin ja lähti. Lopulta hän kuitenkin otti miehen takaisin vain lopettaakseen suhteen myöhemmin uudelleen.

Huolimaton käytös narauttaa pettäjän

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun pettäjä jää kiinni huolimattoman käytöksen vuoksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat