Dallas Starsin päävalmentaja: Miro Heiskasen alhainen sijoitus NHL-äänestyksessä johtuu tietämättömyydestä – "Ihmiset eivät seuraa pelejämme tarpeeksi"

3:28
Tulosruutu: Tampa Bay tasoitti voitot 1–1:een NHL-finaaleissa.

Suomen aikaa varhain tiistaiaamuna julkistetut NHL:n parhaiden pelaajien palkinnot ovat jälleen keränneet huomiota. Suomalaisittain suurinta ihmetystä herätti Miro Heiskasen sijoittuminen parhaan puolustajan äänestyksessä vasta sijalle 12.

Heiskasen ja tämän edelle 11. sijoittuneen Esa Lindellin päävalmentajan Rick Bownessin mukaan Heiskasen sijoitus johtuu vain vajaasta tietämyksestä.

– Se vain kertoo minulle, että ihmiset eivät seuraa pelejämme tarpeeksi. Hän on dynaaminen pelaaja. Kun puhun vastustajien, etenkin valmentajien kanssa, viesti heiltä on sama: "Vau, hän lentää kentällä ja pystyy tekemään kaikkea". Hän tekee sitä joka ilta, Stars-käskijä sanoi Stanley Cupin toisen ja kolmannen finaalin välisenä päivänä.

Parhaalle puolustajalle jaettavan Norris-palkinnon voitti Nashville Predatorsin sveitsiläispuolustaja Roman Josi.

Heiskasen ja Lindellin edelle sijoittuivat esimerkiksi vuoden tulokkaaksikin valittu Coloradon puolustaja Cale Makar, Tampa Bayn Victor Hedman sekä Carolina Hurricanesin Dougie Hamilton.

– Se, että hän on niin alhaalla arvioissa, kertoo vain siitä, että ihmiset eivät seuraa joukkuettamme kovinkaan tarkasti. Se on näin yksinkertaista, Bowness summasi.

Toimittajat äänestivät valinnoista runkosarjan päätteeksi keväällä ennen kuin koronavirus keskeytti kauden.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja