Cristiano Ronaldolta vihjaileva viesti EM-pettymyksen jälkeen

Cristiano Ronaldo on lähettänyt viestin Portugalin kannattajille sen jälkeen, kun joukkueen EM-kisataival tuli päätöksen Ranskalle kärsityn rangaistuspotkukilpailun jälkeen perjantai-iltana.

Ronaldo, 39, ei onnistunut EM-kisojen aikana kertaakaan maalinteossa. Vaikka kapteeni laittoi oman pilkkunsa kahdessa eri rangaistuspotkukilpailussa sisään, hukkasi hän Ranskaakin vastaan loistavan maalipaikan jatko-ottelun alussa.

Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Ronaldo ei kuitenkaan jäänyt murehtimaan menneitä, vaan käänsi katseensa tulevaan. Ronaldon on epäilty poistuvan Portugalin maajoukkueesta EM-kisojen jälkeen, mutta hänen kirjoituksensa vihjaa maajoukkueuran jatkumisesta.

– Halusimme enemmän. Ansaitsimme enemmän. Meille. Jokaiselle teistä. Portugalille, Ronaldo kirjoitti.

– Olemme kiitollisia kaikesta, mitä olette antaneet meille, ja kaikesta, mitä olemme saavuttaneet tähän mennessä. Olen varma, että tätä perintöä kunnioitetaan kentällä ja sen ulkopuolella, ja että sitä rakennetaan edelleen. Yhdessä.

Portugalin päävalmentaja Roberto Martinez kommentoi Ranskalle kärsityn puolivälierätappion jälkeen, että on liian aikaista sanoa, onko Ronaldo osa joukkuetta myös vuoden 2026 MM-kisoissa.

Lue myös:

    Uusimmat