Mainos

Cristal Snow jakoi saamansa järkyttävän palautteen – juontaja saa lokaa niskaansa: "Sinä oksetat"

Laulaja ja juontaja Cristal Snow julkaisi Instagram-tilillään palautteen, jonka hän on saanut työstään.

Cristal Snow kertoo sosiaalisessa mediassa avoimesti saavansa ajoittain asiatonta palautetta työstään. Snow julkaisi Instagram-tilillään asiaan liittyen vastikään kuvakaappauksen viestistä, jossa hänen tyyliään ruoditaan kovin sanoin.

– Miks h*lvetti sun pitää pukeutua kamaliin vaatteisiin ja meikkeihin ja olla jotain muuta kuin olet? Aliarvioit katsojia. Katsojat haluavat kilpailua katsoa ei sinua. Sinä oksetat. Ole oma itsesi, äläkä tollainen paska, häpeä, Snow'n julkaisemassa palautteessa todetaan.

"Ihmiset on joskus julmia"

Kuvan saatteeksi Snow kirjoitti pitkän tekstin, jossa hän hämmästelee sitä, että miksi tietyt ihmiset haluavat satuttaa toisia ikävillä sanoilla.

– Tämmöistä tekstiä sitä joutuu aika ajoin kestämään kun on sellainen kuin on. Kymppitonni ja mun asut saa jengin sekaisin. Tätä tapahtuu aina välillä ja silloin kun on oma itsensä ilmaisee itseään haluamallaan tavalla, on erilainen kuin muut ja erottuu massasta. Ihmiset on joskus julmia ja haluavat tahallaan satuttaa muita, Snow toteaa.

Juontaja kertoo uskovansa, että epäasiallisen palautteen taustalla on ihminen, jolla on paha olla. Snow uskoo pahan olon kulminoituvan palautteiden kirjoittajien mielessä vihaksi julkisuudenhenkilöitä kohtaan.

– Tämänkin viestin takana on vain ihminen, jolla on paha olla. Mä kysyin häneltä, miksi hänellä on niin paha olo, että haluaa levittää sitä eteenpäin. Vastauksena sain enemmän solvauksia ja nimittelyä.

Snow kertoo taipuneensa lopulta sanomaan palautteen antajalle terävän vastauksen, jonka tarkempaa sisältöä hän ei julkaisussaan avaa.

– Muutaman keskusteluyrityksen jälkeen oli pakko sanoa muutama terävä sana ja estää koko tyyppi. Tuli epäonnistunut olo. Petyin itseeni, että menetin sitten malttini. Yleensä, kun aloittaa keskustelun jengin kanssa, sieltä löytyy jonkinnäköinen ihmisyys. Joten mun pyyntö on, etenkin itselleni, ei luovuteta tällaisten ihmisten suhteen. Kun he kaataa paskaa niskaan, niin kaadetaan me vaan rakkautta. Eks jee. Ja muistakaa: pukeutukaa miten pukeudutte. Olkaa sellaisia kuin olette. Meitä kyllä maailmaan mahtuu kaikenlaisia ihmisiä.

Kommenttikentässä puolustetaan Cristal Snow'ta

Kuvan kommenttikenttään on kirjoitettu valtava määrä palautetta, josta valtaosa on osoitettu tueksi juontajalle. Monet julkisuudesta tutut henkilöt ovat ilmaisseet kommenttikentässä tukensa kollegalleen.

– Kuulostaa tutulta! Halaus, Maria Veitola kirjoittaa.

– Käsittämätöntä, Mari Valosaari ihmettelee.

– Amen! Meri Sopanen kommentoi.

Myös Lola Odusoga ja Tea Hiilloste ovat osoittaneet tukensa juontajalle kommentoimalla päivitystä sydän-emojilla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja