Coulthard ihmettelee Buttonin puheita

F1-sarjan brittikuskit David Coulthard ja Jenson Button ovat puineet Bahrainin GP:n jälkeen keskinäistä kolariaan.

Ohitusta yrittänyt Button syytti alun perin Coulthardia siitä, että tämä olisi kääntänyt Red Bull -autonsa Honda-ajokin eteen. Coulthardin mukaan kolarissa ei ollut kyse siitä, vaan Button ajoi mutkaan liian kovaa, kuten oli tehnyt samassa paikassa aiemmallakin kierroksella, jolloin Button pääsi sisäkurvin puolelta hetkeksi Coulthardin edelle, mutta ajautui sen jälkeen pitkäksi.

- Olin yllättynyt ja pettynyt siitä, että Jenson sanoi minun vaihtaneen ajolinjaani jarrutustilanteessa ja sulkeneen oven viime hetkellä. Olin pettynyt, koska olemme ystäviä ja normaalisti ystävää ei lähtisi syyttelemään ennen kuin on ehtinyt keskustella hänen kanssaan, Coulthard ihmetteli ITV:n kolumnissaan.

Coulthardin mukaan Button otti myöhemmin syyn kolarista omille niskoilleen.

- Myöhemmin hän soitti minulla ja sanoi: "Kaveri, olen pahoillani siitä. Menetin auton perän hallinnan jarrutuksessa ja tila loppui kesken". Siinä ei puhuttu mitään sellaista, että "sinä teit sitä ja tätä". Joko hän oli siinä vaiheessa miettinyt asioita paremmin kuin heti kisan jälkeen tai sitten hän ei yksinkertaisesti halunnut sanoa minulle samaa asiaa kuin julkisesti, Coulthard pohti.

(MTV3)

Katso Netti-tv:stä (maksullinen)


Lue myös:

    Uusimmat