Columbus Blue Jacketsin apuvalmentaja sai potkut kieltäydyttään koronarokotteesta

Jääkiekon NHL:n Columbus Blue Jacketsin apuvalmentaja Sylvain Lefebvre on saanut potkut tehtävästään kieltäydyttään koronavirusrokotteesta, kertoo The Athletic.

NHL on patistanut seuroja rokottautumaan koronavirusta vastaan. Sylvain Lefebvre ei kuitenkaan halunnut rokotetta ottaa, ja hänet on tämän vuoksi irtisanottu tehtävästään Blue Jacketsin apuvalmentajana.

– Meidän täytyi jatkaa eri teillä hänen kanssaan, koska hän ei pystynyt tekemään työtään, Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen sanoi.

Kekäläinen perusteli asiaa niin, ettei valmentaja pysty olemaan pelaajien läheisyydessä ilman rokotetta. The Athleticin mukaan on epäselvää, miksi Lefebvre kieltäytyi rokotteesta, eikä sivusto tavoittanut häntä kommentoimaan asiaa.

Kanadalaisen Lefebvren tilalle Blue Jacketsin valmennusryhmään astuu hänen maanmiehensä Steve McCarthy. Entinen NHL-pelaaja McCarthy on kauteen 2015–16 päättyneen pelaajauransa jälkeen työskennellyt AHL-seura Cleveland Monstersin apuvalmentajana.

Pitkään AHL:ssä eri joukkueiden valmennusryhmissä työskennellyt Lefebvre oli aloittamassa ensimmäistä kauttaan Blue Jacketsin apuluotsina. NHL:ssä hän toimi aiemmin Colorado Avalanchen apuvalmentajana 2009–12 ja oli seuran kykyjenetsijä 2006–07.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja