Väkivaltainen välikohtaus Citymarketissa Tampereella – yksi otettu kiinni, poliisi niukkasanainen

Tampereen Turtolan Citymarketissa on tapahtunui tänään välikohtaus, jonka seurauksena yksi henkilö otettiin kiinni. Sisä-Suomen poliisista kerrotaan tilanteen olevan jo ohi. 

Kyseessä oli väkivallanteko tai sen yritys, rikoskomisario Jari Kinnunen kertoi tuoreeltaan. Kolme henkilöä oli osallisena välikohtauksessa.

Poliisi ei kommentoi tarkemmin, mitä tilanteessa on tapahtunut. Tutkinta on vasta alkuvaiheessa, Kinnunen toteaa. Tilanteessa on ollut ainakin kolme henkilöä osallisena.

Poliisin mukaan tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille. Hänen mukaansa tilanne on ohitse, ja kaikki asiaan liittyvät ovat poliisin hallussa.

Iltalehden silminnäkijätietojen mukaan välikohtaus tapahtui kaupan hyllyjen välissä. Poliisi kertoo tiedottavansa tapauksesta lisää myöhemmin.

Juttua korjattu kello 16.17: Korjattu tieto kiinniotettujen määrästä. Poliisin mukaan tilanteessa otettiin kiinni yksi henkilö, ja välikohtaukseen on liittynyt kolme henkilöä. Jutussa luki aiemmin virheellisesti, että kiinniotettuja on kolme.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja