Mainos

Chromeen tulossa odotettu toiminto – tekee selailusta huomattavasti miellyttävämpää

Google on kehittänyt selainlaajennuksen, joka mykistää halutut sivustot pysyvästi. Tämä säästää hermoja, kun automaattisesti käynnistyvät videot ja mainokset saa hiljennettyä kokonaan.

Nettisivuja selatessa törmää yhä useammin automaattisesti käynnistyviin videoihin ja mainoksiin, joissa on myös äänet päällä.

Ääntä pitävät selaimet on ollut helppo hiljentää hetkellisesti välilehti kerrallaan, mutta toimenpide on täytynyt tehdä erikseen joka kerta, kun avaa uuden automaattivideoita sisältävän välilehden.

Chromen uusimmassa testiversiossa on vihdoin otettu kokeiluun selainlaajennus, jonka avulla halutun sivuston voi mykistää pysyvästi, uutisoi The Verge.

Jos tietää vierailevansa usein sivustoilla, joiden äänimaailma ei miellytä, sivuston saa jatkossa hiljennettyä kokonaan klikkaamalla osoiterivin vasemman reunan turvallisuusvalikkoa ja valitsemalla äänenvaimennuksen. Selain muistaa valinnan, ja pitää sivuston hiljaisena kunnes kytket sivuston äänet takaisin päälle.

Toistaiseksi ominaisuus on käytössä vasta edistyneille käyttäjille suunnatussa Chrome Canary -testiversiossa, mutta laajennuksen odotetaan tulevan Chromen uuteen päivitykseen pian.

***

0:19

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.