Mainos

Christophe Burger

Ranskalainen korutaiteilija ja muotoilija Christophe Burger on muotoillut koruja Lapponialle vuodesta 1989.

Christophe Burger on tunnustettu ranskalainen taidekorujen muotoilija, joka yhdistää töissään oman persoonallisen tyylinsä klassiseen suomalaiseen kultasepän ammattitaitoon. Hänen muotokielensä on merkityksellistä, geometrista ja korut ilmentävät hänelle ominaisia voimakkaita muotoja ja pintoja. Muotoilutyössään Burger yhdistää usein erilaisia kuvioita, jotka kohtaavat korujen pinnalla. Hänen koruissaan on usein hienostuneita graafisia yksityiskohtia, jotka luovat niihin rytmiä ja energiaa.

Burger on sanankäytön mestari ja antaakin usein koruilleen kiehtovia ja syvällisiä nimiä, jotka inspiroivat paitsi muotoilijaa myös korujen kantajaa. Lisäksi Burger lähettää koruillaan hyvin suoria viestejä niiden tarkkailijoille. Korun pitäisi olla luettavissa, sen pitäisi sisältää viesti muotoilijalta sen kantajalle ja kaikille, jotka korun näkevät. ”Korut eivät koskaan ole lopullisia, vaan ne ovat väline, joiden runollinen ja kulttuurinen viesti kutsuu aina kommunikoimaan.”

”Jokainen haluaa olla oma itsensä. Korujen käyttö on erityinen tapa ilmaista yksilöllisyyttä ilman sanoja. Tämä viesti on sekä ainutlaatuinen että yleismaailmallinen. Se viittaa aina ihmisyyteemme."

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.