Christoffer Strandberg hyppää uudenlaiseen rooliin hyväntekeväisyyslähetyksessä: "Arvostan suuresti mahdollisuutta"

UNICEF Maailman tärkein ilta kutsuu suomalaiset mukaan auttamaan maailman lapsia. 

Putouksen sinisen paidan viime lauantaina ylleen vetänyt Christoffer Strandberg nähdään ruudussa myös maanantaina 29. syyskuuta. Mies juontaa yhdessä Marja Hintikan kanssa suoran UNICEF Maailman tärkein ilta -lähetyksen. Lähetys kutsuu suomalaiset auttamaan maailman lapsia maamme eturivin tähtien kanssa. 

Koronakriisi on lisännyt köyhyyttä ja lasten aliravitsemusta sekä keskeyttänyt satojen miljoonien lasten koulunkäynnin.

– Meidän aikuisten velvollisuutena on pitää huolta siitä, että ihan jokainen lapsi saa mahdollisuuden olla lapsi. Ollaan kaikki lasten puolella! Strandberg sanoo. 

Putouksen hulvattomista sketseistä tuttu näyttelijä nähdään lähetyksessä uudenlaisessa roolissa, juontajana. 

– Arvostan suuresti mahdollisuutta päästä juontamaan. Vaikka olen tehnyt paljon juontoja keikoilla, on kiva päästä näyttäytymään siinä roolissa. Huomaa edelleenkin, että ihmiset yllättyy, että sä osaat ollaan tosissaankin. Arvostan mahdollisuutta päästä näyttämään oman repertuaarini, hän kuvailee. 

Näyttelijä kertoo olevansa mukana hyväntekeväisyydessä, koska hänellä on siihen mahdollisuus. Myös käynnissä olevan Putous Allstars -kauden aikana kerätään varoja Pelastakaa Lapset ry:n kanssa tukemaan kotimaan lapsiperheitä, joiden ahdinkoa koronakriisi on lisännyt kanssa.

– Saa tehdä hauskaa ohjelmaa ja siitä on vielä hyötyä. En näe miksen tekisi. Se tuntuu tosi luontevalta ja tärkeältä. Se on mulle helppoa, niin miksi en tekisi ja hyödyintäisi omaa asemaa ja sitä pientä valtaa joka on somessa, tottakai sitä haluaa käyttää hyvään, eikä pahaan, hän kuvailee.

UNICEF Maailman tärkein ilta MTV3-kanavalla ma 28.9. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C Moressa. 
Putous Allstars MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19:30

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja