Koronariski haukkasi leijonanosan Putous-tähti Christoffer Stranbergin keikoista: "Jokainen peruutus on hyvä ja järkevä"

Putous-tähti Christoffer Strandberg kannustaa kaikkia seuraamaan hallituksen linjausta, jotta koronavirus ei leviäisi.

Useat esiintyjät ovat torstain mittaan ilmoittaneet keikkojensa lykkääntymisestä ja peruuntumisesta.
Yksi heistä on Putous-tähti Christoffer Strandberg, joka kertoo Instagramissa joutuvansa perumaan noin 20 hahmo- ja juontokeikkaa keväältä, koska hallitus linjasi torstaina, että yli 500 henkilön yleisötapahtumia suositellaan peruttaviksi. 

– Se harmittaa tietysti, sillä haluan niin tulla esiintymään ja tapaamaan teitä, ja se merkitsee myös suurta tulonmenetystä. Silti jokainen peruutus on hyvä ja järkevä, Strandberg kirjoittaa Facebookissa.

Hän lisää toivovansa, että keväältä perutut keikat eivät peruunnu tyystin, vaan siirtyvät tuonnemmaksi, jolloin niiden järjestäminen on taas turvallista.

Strandberg kannustaa kirjoituksessaan noudattamaan hallituksen linjausta koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. 

– Ennen kaikkea meidän on pakko pitää huolta siitä, että emme ylikuormita terveydenhuoltoa suhtautumalla epidemiaan ylimielisesti ja väheksyen. Lähetän voimaa ja ajatuksia kaikille terveydenhuollon ammattilaisille, sekä kaikille, jotka kuuluvat taudin riskiryhmiin, hän kirjoittaa.

– Olemalla fiksuja, seuraamalla ohjeita ja ilman paniikkia me selvitään tästä yhdessä ja hyvin. Pelkoon ei ole mitään syytä, varsinkaan jos toimitaan fiksusti.

Lue myös:

    Uusimmat