Christina Aguileralla lateksifetissi

Poppari kertoi lehden haastattelussa lateksifetissistään. Hän jätti lateksivaatteett kaappiin ainoastaan raskautensa aikana.

Varsin rohkeista musiikkivideoistaan tunnettu Christina Aguilera on paljastanut, että hänellä on oikeasti fetissi lateksista valmistettuihin asuihin. Laulajan uusi musiikkivideo "Not myself tonight" on aiheuttanut hämminkiä aikuisviihdemäisyydellään. Videolla Aguilera esiintyy muun muassa ihonmyötäisissä kumiasuissa.

Aguilera on puolustautunut filmimateriaalin olevan kunnianosoitus hänen sankarilleen Madonnalle. Lisäksi laulaja rakastaa röyhkeiden vaatteiden käyttämistä. Seksikkäät asut jäivät kaappiin ainoastaan silloin kun Aguilera odotti poikaansa Maxia.

– Pidän todella fetisseihin liittyvistä asioista ja lateksi tekee minuun todella vaikutuksen. Sillä saa vartalon ääriviivat esiin. Onko mieheni pukeutunut lateksiin? En tiedä! Enkä tule koskaan tietämään! Christina sirkutti Q Magazinelle.

– Olenko koskaan luopunut siitä? En ikinä! No ehkä silloin kun olin raskaana. Tuolloin en käyttänyt lateksia.

Esimerkiksi Youtube-videopalvelussa Christinan uusi video on asetettu niin, että sen voivat katsoa vain täysi-ikäiset rekisteröityneet käyttäjät.

Lähteet: Femalefirst, Q Magazine

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat