Carolina kärsi jälleen tappion: Jesse Puljujärven pistetili pysyi suljettuna – Kasperi Kapanen latasi hurjan kanuunan

Jääkiekon NHL:ssä vierailemassa ollut Carolina Hurricanes on kärsinyt 2–5-tappion Toronto Maple Leafsia vastaan.

Ottelussa Carolinan suomalaispelaajat Jesperi Kotkaniemi ja Teuvo Teräväinen kerryttivät kumpikin tililleen syöttöpisteen Martin Necasin toisen erän maalista.

Carolinan muista jäillä olleista suomalaisista Sebastian Aho ja Jesse Puljujärvi pelasivat kumpikin yli 17 minuuttia, mutta jäivät pisteittä. Maalivahti Antti Raanta oli poissa loukkaantumisen takia.

Kapanen teki kolmannen maalinsa St. Louisille

Kierroksen muissa otteluissa St. Louis Bluesin Kasperi Kapanen pääsi maalintekoon, kun tämän seura otti 5–2-vierailuvoiton Washington Capitalsista. Kapanen teki joukkueensa kolmannen maalin ottelun puolenvälin tuntumassa toisessa erässä.

St. Louisin pelipaitaan vasta hiljattain Pittsburgh Penguinsista vaihtanut Kapanen on nyt 9 ottelun aikana tehnyt uudelle seuralleen kolme maalia ja yhden syötön.

Philadelphia Flyers voitti vierailleen Buffalo Sabresin 5–2. Ottelun suomalaiset jäivät pisteittä.