Carlos Sainz rikkoi hiljaisuuden – vihjaa tulevista uutisista

Ferrarilta Lewis Hamiltonin tieltä väistymään ensi kauden päätteeksi joutuva F1-kuski Carlos Sainz on kommentoinut lyhyesti tallinsa päätöstä.

Ferrari tiedotti torstai-iltana, että seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton liittyy Charles Leclercin kuskipariksi kaudesta 2025 alkaen monivuotisella sopimuksella.

Uutinen tarkoitti samalla sitä, että espanjalaiskuski Carlos Sainz joutuu etsimään itselleen uuden tallin tulevan kauden jälkeen. Sainz kommentoi Ferrarin päätöstä sosiaalisen median kanavissaan torstai-iltana.

– Tämän päivän uutisten myötä Scuderia Ferrari ja minä lähdemme eri teille vuoden 2024 lopuksi, Sainz aloitti.

– Meille on edelleen pitkä kausi edessämme, ja kuten aina, annan absoluuttisesti parhaani tiimille ja sen faneille ympäri maailman. Uutisia minun tulevaisuudestani kerrotaan aikanaan, Sainz vihjaisi.

Sainzille on tarjolla useita huippupaikkoja F1-sarjassa. Muun muassa hänen kasvattajatiiminsä Red Bull kipuilee Sergio Perezin heikkojen otteiden takia. Myös Sainzin uran varrella Renault’n nimellä tutuksi tullut Alpine on yksi mahdollisuus.

Pois suljettua ei ole sekään, että Sainz korvaisi Hamiltonin Mercedeksellä. Audin nimen alle siirtyvä Alfa Romeo, Valtteri Bottaksen nykyinen työnantaja, on myös ollut esillä Sainz seuraavaksi talliksi.

Lue myös:

    Uusimmat