Mainos

Caprichair ja Caprichair Aura, Hannes Wettstein 1990

Tämä selkeä ja konstailematon mustalla nahalla verhoiltu nojatuoli täyttää nojatuolin ykkösominaisuuden loistavasti. Siinä on erittäin mukava istua. Ehkäpä juuri siksi Caprit on valittu Eduskunnan suuren valiokunnan kokoushuoneen tuoleiksi.

Tyylikkään tuolin selkänoja joustaa hiukan ja tuolia on helppo siirtää, koska sen etujalkoina toimivat pyörät. Takana sitä vastoin on kaksi siroa putkijalkaa.

Sveitsiläinen Hannes Wettstein suunnitteli Caprichairin vuonna 1990. Wettstein oli tuottoisa ja monipuolinen suunnittelija, joka kuoli viime heinäkuussa vain viidenkymmenen vuoden ikäisenä.

Vuonna 2006 Caprichair sai juhlavaatteet. Ja millaiset ne ovatkaan! Koko tuolin ulkopinta on täynnä pieniä lasiputkia joiden päässä on pikkuinen lasihelmi. Kuorrutus näyttää kuin auralta tuolin pinnassa ja siksi sen nimikin on Caprichair Aura. Näin hullaannuttavia asioita voi tapahtua, kun muotihuone Cerruti ostaa huonekaluvalmistajan ja alkaa käyttää muotikankaiden huippusuunnittelijaa, tässä tapauksessa Mauritzio Galantea, myös verhoilukankaiden luojana.

Toimittaja: Hanna Sumari

Kuvauksen tuolit Funktio, Helsinki, 09-607 207, www.funktio.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.