Cameron Diaz: Peppuni vain paranee iän myötä!

Cameron Diaz täyttää pian 40, mutta hänellä ei ole ikäkriisistä tietoakaan. Tähti ylpeili takamuksensa paranevan vanhetessa, kiitos säännöllisten kuntoilurutiinien.

-elokuvan tähti Cameron Diaz täyttää elokuussa 40 vuotta. Koska näyttelijä harrastaa säännöllistä liikuntaa ja elää terveellisesti, hän vakuuttaa, ettei hänen takamuksensa ole koskaan näyttänyt paremmalta.

– Peppuni on ehdottomasti korkeammalla kuin kaksikymppisenä! Tätä ihmiset eivät ymmärrä – pidä huolta kehostasi ja se kyllä tulee paremmaksi! Se paranee iän myötä, Diaz kertoo Access Hollywoodille.

Diaz ei pelkää vanhenemista ja kertoo olevansa kiitollinen menestyksestä, josta on saanut nauttia ja elämästä, joka hänellä on. Vaaleaverikkö kuvailee tulleensa viisaammaksi vanhetessaan ja uskoo elämän parantuvan vanhetessa.

– Rakastan vanhenemista. Se on oikea siunaus. Katsos, vanhenemisen vaihtoehto on kuolema, joten… tunnen oloni hyvin onnekkaaksi saadessani elää hyvin täyttä, rakastavaa, siunattua elämää, joten elän sitä täysillä, Diaz sanoo.

– Kun vanhenen, tulen onnellisemmaksi – koska olen viisaampi, tunnen itseni paremmin ja ymmärrän ihmisiä paremmin… Sanon, että hyväksy se (vanheneminen). Rakastan ikääntymistä ja kaikkea mikä tulee sen myötä – olen kaikin tavoin parempi sen ansiosta, Diaz jatkaa.


Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja