Cameron Diaz hermostui radiossa – lopetti haastattelun tylysti

Näyttelijä Cameron Diaz lopetti radiohaastattelun lyhyeen, kun hänen ystäväänsä Drew Barrymorea yllättäen arvosteltiin.

Näyttelijä Cameron Diaz oli KIIS-radiokanavan Kyle & Jackie O show’n haastattelussa maanantaina. Australialaiskanavan haastattelu kuitenkin loppui lyhyeen, kun Diaz loukkaantui radiotoimittajan kommenteista. Tapauksesta uutisoi tiistaina Us Weekly -lehti.

Diaz oli keskustelemassa uudesta Sex Tape -elokuvastaan. Radiojuontaja Jackie O kertoi elokuvassa nähtävän Giselle Eisenbergin muistuttavan kovasti näyttelijä Drew Barrymorea hänen läpimurtoroolissaan E.T. The Extra-Terrestrial -elokuvassa.

Diaz on hyvä ystävä Barrymoren kanssa, eikä hän sulattanut tämän jälkeen kuultua toimittaja Kyle Sandilandsin letkautusta:

– Toivottavasti Giselle ei vain käy Barrymoren tapaan läpi huumehöyryisiä vuosia. Se oli mielenkiintoista seurattavaa, mutta voisin kuvitella, että ei tehnyt hyvää Barrymorelle.

Ennen toimittajan letkautusta Diaz oli esiintynyt nauravaisena, mutta huumekommentin jälkeen hän vaikeni ja kuulijat aistivat vaivaantuneisuuden.

Vitsailleen toimittajan kollega oli yrittänyt keventää tunnelmaa, mutta Diaz ei ollut halunnut enää jatkaa haastattelua.

– Voi Kyle, niin, olen varma, että sinähän et ole koskaan käyttänyt huumeita? Etkä tietenkään kärsinyt alkoholismista, tai mitään sellaista? Olet tehnyt kaiken oikein koko elämäsi aikana, onneksi olkoon, Diaz piikitteli.

Sandilands oli yrittänyt keventää tunnelmaa kommentoimalla Diazin parisuhdetta. Tämä ei tietenkään ollut auttanut tilannetta.

– Meidän täytyy nyt mennä, anteeksi vain, mutta eiköhän tämä ollut tässä, Diaz päätti haastattelun.

Haastattelun päätyttyä Jackie O paheksui Sandilandsia huonosti hoidetusta haastattelusta. Tämä ei Sandilandsia haitannut, vaan hän totesi tyynesti:

– Ehkä heidän olisi pitänyt ostaa vain mainoksia, jos he haluavat myydä elokuvaansa. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja