Burger Kingin Suomen ketjujohtaja painottaa pikaruokaravintoloiden tuoteturvallisuuden merkitystä MTV Uutisten haastattelussa.
Ruotsalainen iltapäivälehti Aftonbladet on paljastanut, että useat Burger King -pikaruokaketjuun kuuluvat ravintolat ovat Ruotsissa laiminlyöneet hygieniaa ja ketjun ohjeistuksia ruoan tuoreuden suhteen.
Ketjujohtajaja Siru Kalpio kertoo MTV Uutisille, että Suomessa on käytössä tarkat manuaalit ja standardit joiden mukaan Burger King toimii. Myös elintarvikeviranomaiset valvovat ohjeistusten noudattamista. Lisäksi ravintoloiden esimiehet tekevät jokapäiväistä valvontaa omissa toimipisteissään.
Lue myös: Aftonbladet: Ruotsin Burger King -ravintoloissa myyty vanhentunutta ruokaa – vakavia puutteita
– On tärkeää huolehtia tuoteturvallisuudesta ja hygieniasta, sekä valvoa, että ohjeita noudatetaan niiden osalta.
Kalpio kertoo, että Suomen Burger King hallinnoi itse suurta osaa ravintoloita ja tekee tiivistä yhteistyötä tuoteturvallisuusasioissa franchise yritysten mm. Keskon ja Tallinkin kanssa. Toimintaa korjataan koko ketjun osalta, jos jotain puutteita löytyy.

