Buddhalaismunkki korjasi sukupuoltaan – on nyt yksi Thaimaan menestyneimmistä alusvaatemalleista

Mimi Tao syntyi pojan vartaloon ja eli useita vuosia munkkina temppelissä. Nyt hän on yksi Thaimaan tunnetuimmista alusvaatemalleista. 

Totuus on totisesti joskus tarua ihmeellisempää: thaimaalaisen Mimi Taon tarina on kuin suoraan elokuvasta. 

Mimin perhe lähetti hänet lapsena luostariin. Kuusi kuukautta luostariin siirtymisestä poika ajeli päänsä ja ryhtyi elämään muiden munkkien tavoin tiukkojen sääntöjen ja elämäntyylin mukaisesti. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mimi kuitenkin tiesi haluavansa erilaisen elämän: hän harjoitteli salaa huoneessaan kävelyä catwalkilla mallien tapaan, opetteli meikkaamaan ja yritti käyttäytyä kuin tyttö. 

Saadakseen naisellisen vartalon hän ryhtyi syömään e-pillereitä, mikä ei jäänyt perheeltäkään huomaamatta: vieraillessaan kotonaan hänen äitinsä huomasi pojan kasvavat rinnat ja uhkasi hylätä lapsensa. 

Mimi ei kuitenkaan antanut periksi. 

– Kauheinta oli saada äitini itkemään sillä tavoin ja päätin että teen hänet vielä ylpeäksi, hän kertoo Bangkok Post -lehden haastattelussa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ja siinä hän totisesti onnistui: Mimi Tao on yksi Aasian tunnetuimpia ja kuvatuimpia malleja, ja hänen kuvansa on koristanut useiden eri vaatebrändien mainoksia. 

Seuraavaksi hän haluaa valloittaa New Yorkin mallimarkkinat. 

– Uskon että minulla on mahdollisuus saada töitä sieltä. Kukaan ei tiedä tulevaisuutta, voi olla, että palaan vielä joskus munkiksi, hän toteaa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja