Brooke Shields näki tennislegendan nurjan puolen – sai myöhemmin tietää synkän totuuden: "Päivä häiden jälkeen tiesin jonkin olevan vialla"

Näyttelijä Brooke Shields avautui ex-miehensä tennislegenda Andre Agassin yksityiselämän vaikeuksissa The New Yorkerin haastattelussa. 

Pariskunta oli naimisissa vuodesta 1997 vuoteen 1999. Shields on avoimesti kertonut tuoreessa "Pretty baby" -dokumentissaan ajastaan Agassin kanssa. Shields muisteli, kuinka Agassi oli usein mustasukkainen ja kuinka hänen oli vaikea hyväksyä Shieldsin hyväksymiä rooleja.

– Päivä häiden jälkeen tiesin, että jokin on vialla, Shields sanoi.

Agassin käytös nousi erityisemmin esille vuonna 1996, kun Shields oli ollut vierailevana tähtenä Frendit -tv-sarjassa. Tennislegenda oli Shieldsin mukaan raivostunut niin pahasti, että hän rikkoi omat palkintopokaalinsa. Agassi oli raivostunut erityisesti, kun Shieldsin hahmo Erika oli alkanut nuolla Matt LeBlancin näyttelemän Joey Tribbianin sormia.

– Andre oli yleisössä tukemassa minua, mutta hän rynnisti ulos nähtyään kohtauksen. Hän sanoi: "Olet tehnyt minut naurunalaiseksi käytökselläsi." Vastasin hänelle, että kyse on komediasta ja kysyin, mikä hänellä on vikana, Shelds kertoi.

Shields on sittemmin antanut anteeksi Agassille. Hän myöntää, että hänellä on tietynlaista ymmärrystä Agassin reaktiolle.

– Sain myöhemmin tietää, että Andre oli siihen aikaan riippuvainen metamfetamiinista, joten olen varma, että sillä käytöksellä oli jotain tekemistä sen kanssa, Shields totesi.

Agassi avautui omasta riippuvuudestaan vuonna 2009 julkaistussa omaelämäkerrassaan. Hän on ollut vuodesta 2001 lähtien naimisissa toisen tennislegendan, Steffi Grafin kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta. Agassi saavutti urallaan olympiakultaa sekä kahdeksan grand slam -turnausvoittoa. Hän päätti uransa vuonna 2006.

Lue myös:

    Uusimmat