Boris Becker avaa avioliiton maksanutta seksisekoilua – lapsi venäläismallin kanssa, oma vaimo oli sairaalassa

Tennislegenda Boris Becker, 55, pui uudessa dokumentissa avioliiton hänelle aikanaan maksanutta yhden illan juttuaan venäläismallin kanssa.

Saksalainen Becker kertoo myrskyisästä elämästään uudessa kaksiosaisessa dokumentissa "Boom! Boom! The World vs. Boris Becker". Osaa siinä saa hänen yhden illan juttunsa, joka johti hänen tyttärensä Annan syntymään ja ensimmäisen avioliittonsa hajoamiseen.

Becker tapasi venäläisen mallin Angela Ermakovan lontoolaisessa ravintolassa kesäkuussa 1999. Avioliitossa silloisen vaimonsa Barbaran kanssa ollut Becker oli juuri pudonnut Pat Rafterille Wimbledonin grand slam -turnauksessa, minkä jälkeen Becker päätti uransa.

Becker muistelee dokumentissa uudelleentapaamista Ermakovan kanssa kahdeksan kuukautta heidän yhden illan juttunsa jälkeen. Venäläismalli oli tätä ennen paljastanut olevansa raskaana.

– Hän tuli sisään, hänellä oli iso takki yllään. Hän otti takin pois ja oli raskaana. Et vain pysty uskomaan sitä. Herätys tuli kovin myöhään, Becker sanoo.

Becker on aiemmin paljastanut yksityiskohtia ensimmäisestä illastaan Ermakovan kanssa vuonna 2003 ilmestyneessä omaelämäkerrassaan. Beckerin vaimo Barbara oli juuri mennyt sairaalaan huonovointisuuden kanssa mukanaan pariskunnan poika Elias.

– Hän (Ermakova) katsoi suoraan minuun saalistajan ilmeellä, joka sanoi: "Haluan sinut", Becker maalasi.

– Siellä hän taas oli, kävelemässä kahdesti baarin ohi. Ja taas tällä ilmeellä.

– Hiukan myöhemmin hän lähti pöydästä vessaan. Seurasin perässä. Viisi minuuttia jutustelua ja sitten lähimpään mahdolliseen paikkaan ja hommiin.

– Myöhemmin hän lähti, otin toisen oluen, maksoin sen ja menin takaisin hotellilleni. Koska sairaalasta ei kuulunut mitään, menin nukkumaan kahden aikaan yöllä.

"Ei ollut aavistusta"

Becker kertoi aamulla menneensä tapaamaan vaimoaan Barbaraa. Hänen kipunsa olivat olleet Beckerin mukaan "väärä hälytys".

– Pakkasimme tavaramme ja lähdimme Englannista. Mitä tulee edellisen illan seurauksiin, minulla ei ollut sen kummempaa aavistusta.

Becker sai kahdeksan kuukautta myöhemmin Ermakovalta kirjeen, jossa tämä ilmoitti olevansa raskaana. Tennissuuruus lensi Lontooseen tapaamaan naista.

Ermakova synnytti Beckerin tyttären Annan maaliskuussa, ja Becker erosi vaimonsa kanssa seuraavana vuonna.

– Varmasti harhailuni kiihdytti eroa Barbaran kanssa. Joka kerta kun keskustelimme asioista, mukana oli tämä murhaava argumentti – mitä tapahtui Lontoossa. En pystynyt enää käsittelemään tätä ja muita ongelmia yhdessä yhtään pidempään.

Vapautui hiljattain vankilasta

Beckerin elämässä on käänteitä riittänyt viime vuosinakin. Hän sai viime huhtikuussa kahden ja puolen vuoden vankilatuomion konkurssirikoksesta, johon hänen katsottiin syyllistyneen vuonna 2017. Saksalaislegenda istui vankilassa lopulta seitsemän ja puoli kuukautta.

Beckeristä tuli aikanaan 17-vuotiaana vuonna 1985 nuorin miesten kaksinpelin Wimbledonin grand slam -turnauksessa voittanut tennispelaaja. Hän voitti urallaan kaikkiaan kuusi grand slam -turnausta ja olympiakullan, joka tuli Barcelonassa 1992.

Beckeriä on pidetty yhtenä kaikkien aikojen tennispelaajista.

Lue myös:

    Uusimmat