Mainos

Brittitutkimus: TOP 10 kuvottavimmat ruoat, ja miksi ne ällöttävät!

Englantilaiset ovat paljastaneet, mitkä ruoat he todennäköisimmin jättävät syömättä. Yllättäen jokaisen todellisen kulinaristin ykkösruoka, etanat, olivat listan kärkipäässä!

The Fussy Food Nation-raportissa kävi myös ilmi, että neljänkymmenen vihatuimman ruoan joukkoon lukeutuivat myös monien mielestä herkulliset avokado, vuohenjuusto, katkaravut sekä herkkusienet. Muita listalla mainittuja ruokia olivat sinihomejuusto, brysselinkaali, punajuuri sekä sardiinit.

Raportissa paljastui myös muita kiintoisia yksityiskohtia. Esimerkiksi 39 prosenttia brittilapsista nirsoilee ruokansa kanssa, ja 54 prosenttia parisuhteessa elävistä kertoi kumppaninsa olevan itseä nirsompi ruokailija. 40 prosenttia vanhemmista myönsi ujuttavansa terveellistä ja ravinnepitoista ruokaa lastensa lautasille salaa.

Yli 2000 ihmistä käsittäneessä tutkimuksessa kysyttiin myös, mikä tekee ruoasta epämiellyttävää. 60 prosenttia vastanneista nimesi kaikista ällöttävimmäksi tekijäksi ruoan koostumuksen, ja toiseksi ällöttävin tekijä oli ruoan tuoksu. Myös lapsuusajan huonot ruokakokemukset, kuten syömään pakottaminen, ovat jättäneet moniin ikävän jäljen.

Vihatuimmat brittiruoat TOP10:

1. Etanat
2. Sisälmykset
3. Osterit
4. Mustekala
5. Anjovis
6. Maksa
7. Sydänsimpukat
8. Munuaiset
9. Oliivit
10. Verivanukas

(MTV3)
Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.