Britney Spearsin pojat muuttavat isänsä Kevin Federlinen kanssa Hawaijille – poptähdelle järjestely sopii hyvin

Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta – C Morella nähtäväuutuusdokumentti valaisee tapausta 2:59
Britney Spears vapautui isänsä holhouksesta vuonna 2021.

Laulaja Britney Spearsin pojat Sean Preston ja Jayden James ottavat isänsä Kevin Federlinen perheen kanssa suunnaksi Hawaijin. 

Poptähti Britney Spears on antanut pojillensa Sean Prestonille, 17, ja Jayden Jamesille, 16, luvan muuttaa isänsä Kevin Federlinen kanssa Hawaijille. Asian vahvisti Peoplelle Federlinen asianajaja Mark Vincent Kaplan.

– Se on mahdollisuus Kevinille ja hänen vaimolleen, ja pojat ovat valmiita pääsemään pois Los Angelesin valvovan silmän alta, Kaplan kommentoi. 

Erään lähteen mukaan Federline otti aiemmin toukokuussa yhteyttä ex-vaimoonsa saadakseen tältä muuttoluvan. Lähteen mukaan Spears on aina uskollisesti tukenut lapsiaan ja haluaa heidän olevan onnellisia. 

Uusperheen mukana muuttavat myös Federlinen ja hänen uuden vaimonsa Victoria Princen kaksi lasta: Jordan, 11, ja Peyton, 8.

Britney jakoi poikiensa kanssa kuvan Instagramissa 5. elokuuta vuonna 2019.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Federline uskoo saavansa muuton myötä uusia, ammatillisia mahdollisuuksia. Hänen vaimonsa on saanut työtarjouksen Hawaijin yliopistosta. 

Muutto tapahtuu kesän aikana sen jälkeen, kun Preston on valmistunut koulusta. Jayden pystyy suorittamaan viimeisen lukiovuotensa etänä.

Syyskuussa 2022 Jayden kertoi Daily Mailin haastattelussa hänen ja veljensä ristiriitaisista tunteista äitisuhdettaan kohtaan. Jayden kertoi haastattelussa asioiden olevan monimutkaisia, mutta hänen mukaansa 100-prosenttisesti korjattavissa. 

Kevin Federline on jakanut kuvia Instagramissa kaikkien neljän lapsensa kanssa 18. kesäkuuta 2018.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Se vie vain paljon aikaa ja vaivaa. Haluan vain hänen paranevan henkisesti. Kun hän paranee, haluan todella nähdä hänet uudelleen, Jayden kertoi. 

Haastattelussa Jayden puhui myös suoraan kuin äidilleen. 

– Rakastan sinua paljon, toivon sinulle parasta. Ehkä jonain päivänä voimme istua alas näin ja puhua taas, Jayden sanoi. 

Spears on nykyisin naimisissa Sam Asgharin kanssa.

Lähde: People

 

Lue myös:

    Uusimmat