Britney Spearsin perhe pelkää poptähden käyttävän metamfetamiinia

Poptähti Britney Spearsin ex-aviomies ja lasten isä Kevin Federline ja laulajan isä Jamie Spears pelkäävät Britneyn kohdalla pahinta.

Poplaulaja Britney Spearsin, 41, entinen aviomies Kevin Federline ja hänen isänsä Jamie Spears  uskovat, että tähti käyttää metamfetamiinia ja voi kuolla sen seurauksena. Kevin ja Jamie kertoivat asiasta Daily Mailille.

– Olen rukoillut, että joku tekisi siitä julkista ja että hän heräisi. Se on kammottavaa. Hän on poikieni äiti, Federline kertoi. 

– Britney saattaa kuolla kuten Amy, Jamie sanoi viitaten brittilaulaja Amy Winehouseen, joka kuoli alkoholimyrkytykseen 27-vuotiaana.

Huolet ovat ilmaantuneet yli vuosi sen jälkeen, kun Jamien holhous tyttärensä elämän eri osa-alueisiin päättyi

– Joka kerta, kun puhelin soi, pelkään, että tulee tuhoisia uutisia. En halua, että pojat heräävät yhtenä aamuna ja saavat tietää, että heidän äitinsä on ottanut yliannostuksen. 

Daily Mailin mukaan Britneyn pojat Preston, 17, ja Jayden, 16, väittävät nähneensä huumeita kuljetettavan hänen kotiinsa ja kieltäytyvät edelleen käymästä hänen luonaan.

Hetki sitten uutisoitiin, että Britneyllä ei ole mitään sitä vastaan, että hänen poikansa muuttavat Kevinin perheen kanssa Havaijille

Britney on naimisissa Sam Asgharin kanssa.

Lähde: Page Six

 

Lue myös:

    Uusimmat