Britney Spears täytti 30 vuotta – kosiko poikaystävä synttäreillä?

Britney Spears täytti 30 vuotta perjantaina. Onko pop-tähti valmis jälleen uusiin naimisiin?

Yksi maailman kuuluisimmista pop-tähtistä on nyt yli kolmekymppinen! Britney Spears juhli syntymäpäiviään 2. joulukuuta.

Spearsin ura alkoi vuonna 1998 Baby One More Time -hitistä. Laulajatar on tämän jälkeen myynyt yli 100 miljoonaa albumia ja keikkunut listojen kärkipaikoilla vähän väliä. Billboard-lehden mukaan hänellä on ollut listojen pisin ykköspaikan hallinta yli kahdentoista vuoden aikana.

Tähti vietti kolmekymppisiään Etelä-Afrikassa, jossa on kiertueella. Tärkeää päivää juhlittiin luisteluradalla. Mukana olivat poikaystävä Jason Trawick sekä Spearsin pojat Jayden ja Sean.

Häät luvassa?

Spearsin ystävät uumoilivat People-lehdessä, että Jason Trawick olisi suunnitellut kosivansa tähteä syntymäpäivänä. Lähteiden mukaan mies olisi hankkinut jo kihlasormuksen.

– He ovat keskustelleet naimisiin menosta jo pitkään. En yllättyisi vaikka se tapahtuisi vielä tämän vuoden puolella, lähde kertoi lehdessä.

Spears ja 39-vuotias Trawick ovat seurustelleet vuodesta 2009 lähtien. Spears on aiemmin ollut naimisissa kahdesti. Vuonna 2004 hän avioitui tanssija Kevin Federlinen kanssa. Parilla on kaksi poikaa. Tähti oli myös hetken naimisissa lapsuudenystävänsä Jason Alexanderin kanssa, kun pari vihittiin tammikuussa 2004 Las Vegasissa. Liitto kuitenkin mitätöitiin 55 tunnin kuluttua.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja