Brad Pitt selitteli kommenttejaan Jennifer Anistonista: "En kutsunut häntä tylsäksi!"

Brad Pitt avautui seitsemän vuotta eron jälkeen avioliitosta Jennifer Anistonin kanssa. Nyt näyttelijä joutui selittelemään sanojaan...

Monet lukijat ihmettelivät Brad Pittin, 47,Parade-lehdelle antamaa haastattelua, jossa näyttelijä kommentoi avioliittoaan Jennifer Anistonin kanssa.

– Käytin koko 90-luvun julkisuutta vältellen, sitten väsyin sohvalla istumiseen ja piileskelyyn. Tunsin itseni säälittäväksi, Pitt kertoi lehdessä.

– Yritin löytää kiinnostavasti elämästä kertovaa elokuvaa, sillä en elänyt itse kiinnostavasti. Luulen, että avioliitollani oli jotain tekemistä asian kanssa. Yritin teeskennellä, että liittoni oli jotain, mitä se ei ollut.

Monet tulkitsivat Pittin sanat kritiikiksi Anistonia kohtaan. Heidän mukaansa näyttelijä kutsui ex-vaimoaan tylsäksi.

– Minua harmittaa, että sanani tulkittiin siten. Jen on uskomattoman antelias, rakastava ja hauska nainen, joka on edelleen hyvä ystäväni. Meillä on tärkeä suhde, jota arvostan. En tarkoittanut, että Jen olisi tylsä, mutta minusta oli itsestäni tulossa tylsä. Otan siitä vastuun itse, Pitt joutui selittelemään.

Pitt kehui Parade-lehden haastattelussa nykyistä kumppaniaan, Angelina Jolieta, jonka kanssa hänellä on kuusi lasta.

– Nyt minulle on tärkeää olla tyytyväinen. Olen onnellinen tekemistäni päätöksistä ja siitä että löysin naisen, jota rakastan sekä perheestä, jota jumaloin. Perheen perustaminen on riskipeliä, sillä mitä enemmän rakastaa, sitä enemmän voi menettää. Mutta se on sen arvoista.

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja