Bollywoodin supertähti hukkui hotellin kylpyammeeseen – "Miljoonat fanit ovat murheissaan"

Bollywoodin supertähti Sridevi Kapoor hukkui Dubaissa hotellihuoneensa kylpyammeeseen saatuaan sairaskohtauksen. 

54-vuotias Bollywoodin supertähti Sridevi Kapoor menetti tajuntansa ja hukkui hotellihuoneensa kylpyammeeseen Dubaissa lauantaina 24. helmikuuta. Kapoor oli kaupungissa osallistuakseen perheenjäsenensä häihin. Dubain poliisi vahvisti näyttelijättären tapaturmaisen kuoleman maanantaina. 

Useat ihmiset ovat kerääntyneet näyttelijän kodin ulkopuolelle Mumbaissa osoittaakseen kunnioitustaan edesmennyttä tähteä kohtaan. Useat Bollywoodin tähdet ovat jakaneet järkytyksensä ja shokkinsa uutista kohtaan muun muassa Twitterissä. 

– Minulla ei ole sanoja. Osanottoni kaikille jotka rakastivat Srideviä. Synkkä päivä. Lepää rauhassa, näyttelijä Priyanka Chopra kirjoittaa sosiaalisessa mediassa

Myös Intian presidentti Ram Nath Kovind ilmaisi osanottonsa omalla Twitter-tilillään.

– Järkyttävää kuolla elokuvatähti Sridevin kuolemasta. Miljoonat fanit ovat murheissaan. Hänen esityksensä elokuvissa kuten Moondram PiraiLamhe sekä English Vinglish jäävät inspiraatioksi muille näyttelijöille. Osanottoni hänen perheelleen sekä läheisilleen, Kovind kirjoittaa.

The Washington Postin mukaan Sridevi tunnettiin Intian ensimmäisenä naispuolisena supertähtenä ja hän tienasi enemmän kuin hänen miespuoliset kollegansa. Hän oli myös yksi harvoista naistähdistä, joka esitti päärooleja elokuvissa. 

Sridevi aloitti näyttelemisen nelivuotiaana ja esiintyi yli 300 elokuvassa. Hän esitti aikuisrooleja jo 13-vuotiaana.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat