BMW-liikkeessä työskennellyt nainen kavalsi miljoonan – osti Fordin ja plastiikkakirurgin palveluksia

9:42
Katso, millaisia herkkuja 2,3 miljoonan dollarin BMW-kokoelmaan kuuluu.

BMW-autojen jälleenmyyjän leivissä Yhdysvaltain Connecticutin osavaltiossa työskennellyt nainen kavalsi yli miljoona dollaria kahden ja puolen vuoden aikana.

Nainen tuomittiin 30 kuukauden mittaiseen vankeusrangaistukseen kavalluksesta marraskuun lopulla. Hän työskenteli BMW:n jälleenmyyjän taloushallinnossa.

Syytteen mukaan nainen kavalsi saksalaisen BMW:n jälleenmyyjältä 1,1 miljoonaa dollaria eli yli 900 000 euroa. Kavallukset tapahtuivat vuodesta 2014 vuoteen 2017.

Tuona aikana nainen eli ylellistä elämää: Hän matkusteli ympäri maapalloa miehensä kanssa ja lensi ykkösluokassa, nainen kävi kauneusleikkauksissa ja maisemoi sekä kunnosti taloaan. Lisäksi hän osti Ford Mustangin.

50-vuotias amerikkalaisnainen jäi kiinni kavalluksestaan sen jälkeen, kun kirjanpidossa havaittiin epäselvyyksiä kesällä 2017. Tämän jälkeen asiaa tutkineet viranomaiset pääsivät kavallusvyyhdin jäljille.

Lähde: Autonews

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.