BMW-kuski karkasi kotieristyksestä – ajoi 270 kilometriä, jotta saisi "tauon vaimostaan ja lapsistaan"

Nyt on vaarallista touhua! Perhe oli aikeissa ottaa perhepotretin junanradalla, kun juna lähestyi hurjaa nopeutta – vaarallinen tilanne tallentui videolle 1:41
CNN: Nyt on vaarallista touhua! Perhe oli aikeissa ottaa perhepotretin junanradalla, kun juna lähestyi hurjaa nopeutta – vaarallinen tilanne tallentui videolle

Poliisi muistutti brittikansalaisia siitä, ettei "tauko kotioloista" ole pakottava syy lähteä ajelulle.

Brittimies poistui kotoaan kesken koronaeristäytymisen, koska "kaipasi taukoa". BMW:tä ajanut mies narahti poliiseille ajettuaan Cornwallin lähistöllä, kertoo Evening Standard.

Huristeli 300 kilometriä, jotta saisi olla poissa kotoa

Kun virkavalta tiedusteli syytä miehen ajeluun, hän ilmoitti, että halusi vain hetkeksi pois kotoa. Isossa-Britanniassa kotoa tulisi koronaohjeistuksen mukaan poistua vain pakottavista syistä.

– Se, että lähdet BMW:lläsi ajelulle ja heität 270 kilometrin kiertolenkin, jotta saisit tauon vaimostasi ja kolmesta lapsestasi, ei ole välttämätöntä matkailua, poliisi muistutti Twitterissä.

– Tiet ovat hiljentyneet paljon, mutta osa ihmisistä ei vieläkään tajua.

"Ihmiset, jotka sanovat, ettei tämä haittaa, eivät tajua"

Netissä miehelle on vaadittu rangaistuksia aina auton romuttamisesta lähtien. Osa kuitenkin ihmettelee, miksi autossa istuminen omin päin on kielletty. Toisilla on selitys valmiina.

– Ajelee itsekseen autossa... Tankkaako auto itsensä? Pitäisikö kaikkien mennä tekemään tätä, kun se ei kerran haittaa yhtään, Andrew Mac suomii.

– Ihmiset, jotka sanovat, ettei tämä haittaa, eivät tajua. Ehkä todennäköisyys sille, että yksi kuski joutuisi onnettomuuteen ja kaipaisi apua on pieni, mutta entä, jos me kaikki lähtisimme ajelemaan päästäksemme pois karanteenista? Onnettomuuksia tapahtuisi. Säännön täytyy päteä kaikkiin, Juliet Skillern sanoo.

Osa sallisi ajelun kotiolojen kärjistymisen välttämiseksi

Osa keskusteijoista kuitenkin ymmärtää miestä ja toteaa poliisin kotiväkivaltatehtävien lisääntyneen koronakaranteenien myötä. Osa sallisikin ajelun ja oman ajan ottamisen sekä asiallisten kotiolojen varmisamiseksi että "mielenterveydellisistä syistä". 

Lue myös:

    Uusimmat