Mies kuvasi hauskan tanssivideon synnytyksen aikana – supistuksista kärsinyt vaimo ei osannut arvostaa: "Olin täysin sokissa"

Äiti sai tietää raskaudestaan vain yhdeksän päivää ennen synnytystä 0:51
Lauren sai todellisen jouluyllätyksen, kun hän sai tietää raskaudestaan vain yhdeksän päivää ennen synnytystä! Video: CNN

Kun lastaan maailmaan odottava isä päätti tanssia hauskan tanssin kesken synnytyksen, hän sai vaimoltaan niin sanotusti pahaa silmää.

Kun vaimo Krystlen synnytys alkoi, aviomies Kareem Antar oli innoissaan. TiKTokin saloihin vihkiytynyt tuleva isä päättikin juhlistaa tapausta tekemällä sairaalassa TikTok-videopalvelussa suositun tanssivideon, kertoo Buzzfeed.

"Olin täysin sokissa siitä, että hän julkesi..."

Videolla Kareem tanssii sairaalassa. Taustalla hänen vaimonsa kokee supistuksia.

Krystleä tilanne ei ymmärrettävästi kovin paljoa huvittanut.

– Olin täysin sokissa siitä, että hän julkesi tehdä TikTok-videon supistusteni aikana, Krystle kommentoi tapausta.

– Mutta se on tyypillistä Kareemia, hän on rakastettava ja hassu, vaimo tosin myöntää.

"Tämä on huvittavaa"

Kareemin tempauksen ajankohta sai kansan sekä huvittuneeksi että raivon partaalle. Moni näki tilanteessa kuitenkin huumoriarvoa.

Pari jakoi videon Instagramissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Luulen, että jutussa otsikko oli väärin. Siinä kuuluisi lukea "Lesken aviomies teki TikTokin itsestään tanssimassa samalla, kun vaimo synnytti", Bryan Payne vitsailee Facebookissa

– Tämä on huvittavaa! Kun ottaa huomioon sen kivun, jota tunsin esikoiseni kanssa, en edes huomannut omaa miestäni, vaikka hän oli aivan siinä vieressä, Karla Ryden vakuuttaa.

– Vaimon pitäisi potkaista miestä kiveksiin, jotta tämä ymmärtäisi kivun, jota vaimo käy läpi. Ja toimittuaan näin vaimo voisi tanssia, Radley Osorio heittää.

Äiti antoi jo anteeksi

Nyt Keem-nimen saanut vauva on syntynyt ja perhe on turvallisesti kotona. Jälkikäteen Krystlekin saattoi antaa Kareemille anteeksi. Synnytyksen aikana tilanne oli toinen.

– Tuossa hetkessä minua ärsytti, tuore äiti tunnustaa.

– Nyt, kun pohdin asiaa, olen iloinen siitä, että vauva saa tutustua isäänsä sellaisena kuin hän on. Ja Kareem on hauska tyyppi, hän tuo valoa mihin tahansa tilanteeseen.

Kuvassa perhe tuoreen pikkuvauvansa kanssa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat