Mainos

Blondi, punapää vai brunette? Mitä hiusten väri kertoo sinusta?

Blondit ovat seksikkäitä, punapäät tulisia, brunetet kilttejä tyttöjä. Lähettävätkö hiusvärit tosiaan tällaisia viestejä?

Hiusalan ammattilaiset listasivat Lifescriptin sivuilla, millaisen vaikutelman hiusväri antaa.

Punainen

Vaikutelma: Punapäät nähdään kipakoina, kantaaottavina ja viettelevinä, kuten Greyn anatomiasta ja Rakkauden anatomiasta tutuksi tullut näyttelijä Kate Walsh.

Punainen väri on kuuma – siksi punapäät vaikuttavat kuumakalleilta, mutta seksikkäiltä sellaisilta. Toisaalta nainen punaisissa voidaan nähdä melko tavallisena pisamineen, oransseine hiuksineen ja vaaleine ripsineen. Punapäät mielletään usein joko tyrmäävän upeiksi tai sitten epäviehättäviksi.

Pakko olla: Tulisella punapäällä pitää olla itseluottamusta. Vain kahdesta viiteen prosenttia väestöstä syntyy punapäisenä ja harvinaisuutensa vuoksi punainen on varsin silmiinpistävä väri. Kestätkö katseet?

Paras punapää:Marcia Cross. Punainen hiusväri korostaa näyttelijä Crossin posliini-ihoa kauniisti ja saa hänet erottumaan muista Täydellisistä naisista.

Musta

Vaikutelma: Eksoottinen, aistillinen, kova ja mysteerinen – katso vaikka Megan Foxia.

Pakko olla: Hyvä iho. Mustia hiuksia on verrattu timantteihin: jalokivikauppiaan esitellessä timantteja hän asettaa ne mustalle kankaalle näyttääkseen timantin aitouden – ja ennen kaikkea virheet. Jos värjäät hiuksesi mustiksi, se korostaa kaikkia ihosi virheitä.

Paras mustatukka: Burleskitaiteilija Dita Von Teese. Myös kohtalokas näyttelijä Christina Ricci tunnettiin pitkään mustatukkaisena. Vasta vanhemmiten nainen kääntyi pehmeämpien sävyjen kannattajaksi. Kun naisella on tummat hiukset ja kalpea iho, tämä saa mustahiuksisen naisen näyttämään Lumikilta.

Brunette

Vaikutelma: Brunetet nähdään vastuuntuntoisina, kiltteinä tyttöinä, kuten Sinkkuelämää-sarjan Charlotte York, eli Kristin Davis.

Pakko olla: Bruneteissa hiuksissa on oltava eri sävyjä. Yksivärisenä brunetti on yksinkertaisesti tylsä.

Paras brunette:500 Days of Summer -leffasta tuttu kauniskasvoinen näyttelijätähti Zooey Deschanel. Hän vaihtaa ruskean sävyään usein, mutta taitavasti.

Blondi

Vaikutelma: Blondit nähdään usein seksipommeina – kuten Marilyn Monroe.

"Kultaiset" tytöt yleistetään onnenonkijoiksi ja hölmöiksi blondeiksi. Tämä voi tuottaa ongelmia esimerkiksi työelämässä – blondeja ei välttämättä oteta niin tosissaan. Mutta blondien maine bilettäjinä ja flirttailijoina tuo etua deittimaailmassa. Monet värjäävätkin hiuksensa vaaleiksi parisuhteen loppuessa.

Pakko olla: Itseluottamusta. Blondin värin pitäminen on kuin pitäisi korkokenkiä: se on eräänlainen lausunto ja asenne. Katseet ajautuvat helpommin vaaleampiin sävyihin – blondina saat siis enemmän huomiota. Onko blondeilla siis hauskempaa siksi, että he herättävät enemmän huomiota?

Paras blondi:Gwen Stefani. Platinanblondia hiusväriä on haastavaa kantaa kunnialla, mutta Stefani onnistuu aina näyttämään kauniilta ja terveeltä.


Lähde: Lifescript.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.