Mainos

Blogihelmiä: Mies rakkautta etsimässä

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Kuudes aisti

Mies kirjoittaa rakkauden etsimisestä:

"Tiedän vaan, että mä etsin. Mä etsin kuumeisesti. Etenkin sitä rakkautta. Sitä kun rakkaus virtaa kun mä otan sua kädestä. Sitä kun rakkaus virtaa kun me katsotaan toisiamme. Sitä kun rakkaus virtaa kun me yhdymme. Sitä kun rakkaus on läsnä kaikessa mitä teemme."

Lemmikkipuisto

Lemmikkipuiston blogissa ulkoillaan:

"Talvi se vaan jatkuu kylmänä. Luulen, että Debbie ja Ringokin haluaisivat kelien jo lämpenevän, sillä kun pakkanen huitaisee yli 10 asteen, mukaan lenkille lähtevät myös koirien Rotsit. Debbien uutuudenkiiltävä Hurtta-rotsi ja Ringon Jonnalta lainassa oleva söpö mantteli ovat toden totta tulleet tarpeeseen."

Hunajaisia hahmotelmia

Blogissa ihaillaan klassista kaunotarta:

"Ihailuni kohde. Marilyn Monroe. Aivan ehdoton suosikkini. Naisellisuuden perikuva. Ja mikä parasta myös oikean naisen kokoa."

Maalista mystiikkaa

Nyt puhutaan yodista:

"Hiljattain olleen syntymäpäiväni yhteydessä yksi astrologiaa harrastava tuttavani huomautti, että tämän vuoden auringonpaluukartallani on ”yod”. Muistin kyllä kuulleeni termin usein , mutta en koskaan ollut perehtynyt kyseiseen kuvioon – ehkä siksi, että sellaista ei löydy muuten aspektikuvioita täynnä olevalta omalta syntymäkartaltani."

Takaisin yhteen

Blogissa puhutaan vaikeuksien kasvattavasta voimasta:

"Monet henkiset tekstit puhuvat rakkauden parantavasta voimasta. Mikä tuo voima on ja miten se toimii käytännössä? Kävin läpi elämässäni vaiheen, jonka uskon olleen testi sille mitä tuleman piti. Elämä riisui minut vanhasta ja käytetystä. Jouduin kyseenalaistamaan kaiken. Tilalle tuli uusi maailma. Pelkäsin aivan tajuttomasti! Pelkäsin luopua, pelkäsin ottaa vastaan. Luonnollista, sillä ihmismieli takertuu opittuun helposti."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock,, Getty Images

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.