Blogihelmiä: Miehen liika läheisyys ärsyttää

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Viiden tähden parantola

Blogistin vieras on viipynyt jo liian kauan.

"Miesystävä on oleskellut meillä koko huhtikuun. Myönnän, että väsyttää. Olen korvia myöten täynnä sosiaalisuutta. Oli puhe, että hän tulee lomailemaan vain kuukaudeksi, joten odotan jo innolla omaa rauhaa. Liika läheisyys ärsyttää."

Helmen Keventäjät -blogi

Keventäjät-blogisti Mia pohtii hoikkana olemista.

"Keskustelimme myös sanasta hoikka, kuka sen määrittää? Voinko itse määrittää sen? Lupauksia voin asettaa että painoindeksini ei enää koskaan ole tietyn yli tai kilomäärä ei ole tätä suurempi tai mitä vaan..voin myös luvata syöväni säännöllisemmin ja juovani vettä ja lisääväni liikuntaa…mutta kuka sen koko totuuden ja tarpeen määrittelee? Minä itse! Pitää vaan olla rehellinen itselleen ja myöntää että kilot ovat kertyneet ja nyt ne ovat osittain poissa ja hyvää vauhtia kokonaan poissa."

Kokemuksia Kanadassa

Blogisti on lähtenyt armaansa kanssa kurkkaamaan Kinsol Trestlea, vanhaa junasiltaa.

"Hipsimme salakavalasti sillan päähän ja siinä oli suuri kyltti, jossa luki, että työmaa on kesken ja yleisöltä pääsy kielletty. Kurkin harvan aidan läpi ja näinhän minä sen sillan, siellä oli ristissä ja ronkkelissa mustaa ja vaaleaa lankkua siistissä järjestyksessä. En aikonut mennä yhtään edemmäs, sillä alhaalla jokikurussa oli joku työmaakone kaula pitkällä. Onneksi ketään ei ollut töissä. Halusin jo pois, sillä olimme luvattomasti paikalla. Minä olen kuuliainen kansalainen, yleensä. Kultsi sanoi, että tuohan on valmis silta, mennään tästä laidan yli kiipeämällä. Minua hirvitti, en saakutarallaa kiipeä mihinkään, kun tuosta voi pudota ja minulta voi katketa jalka tai kaula. Mennään kotiin!"

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja