Mainos

Blogihelmiä: Kokkaa säätilan mukaan

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Yöhoitajan maailmasta

Hoitaja kertoo, miltä työ maistuu hellesäällä:

"Kesä on ollut tähän saakka kuuma ja hikinen niin töissä kuin työn ulkopuolella. Sairaalassa kuumuudesta kärsivät sekä hoitajat että hoidettavat. Käyttöön on ollut pakko ottaa kaikki mahdollinen viilennys ja vanhat konstit, kuten viileät pyyhkeet otsalla ja keholla. Mehua ja vettä on jaettu potilaille jääkaapista pitkin yötä sekä vaatetusta vähennetty minimiin. Hoitajilla vaatetuksen vähennys ei onnistu, sillä mitään kesäasua ei meidänkään sairaalastamme löydy."

Häämatkalla purjeveneessä

Häämatkalaiset viettävät kolmevuotishääpäiväänsä Huahinella:

"Nautimme Avea-lahden rauhallisuudesta ja idyllisyydestä niin paljon, että päätimme jäädä Huahinelle juhlimaan kolmevuotishääpäiväämme. Vuosipäivää odotellessa meille jäi runsaasti aikaa tutustua lähiympäristöön ja Huahinen muihin osiin. Ohjelmassa oli myös auringonpimennys, joka oli Huahinessa vain melkein täydellinen. Noin 80 mailia etelämpänä se olisi näkynyt täydellisenä, mutta laiskoina ja mukavuudenhaluisia emme jaksaneet lähteä puuskaiselle merelle."

Valokuvia

Bloggaaja esittelee upeita kuvia:

"Kuvauspaikka - Herttoniemen kartano, Helsinki."

Lukupiiri

Maria luki Nicholas Rhean Sydämen asialla - Aidensfieldin uusi konstaapeli -kirjan:

"Sydämen asialla – Aidensfieldin uusi konstaapeli on herttainen teos nuoren Nicholas Rhean poliisityöstä pienessä Aidensfieldin kylässä. Murhia ja pahoinpitelyjä ei ole olemassakaan, ja suurimpia ongelmia aiheuttavat karkaava poni, erakkonaisen löytämä kolikko ja ankkaa lahjukseksi tarjoava naapuri."

Stilissima

Blogisti kävi auttamassa äitinsä liikkeessä Turussa:

"Olo on kuin silloin joskus 15-vuotiaana ensimmäistä kertaa töissä ollessa. Etsiä saa yhtä jos toista ja välillä tuntuu, että yksinkertaiset asiat ovat aivan liian haastavia. Samoin sitä innostuu kaikesta uudesta ja mielenkiintoisesta ja välillä tulee tehtyä todellisia löytöjä."

Sopivassa suhteessa

Kokata voi myös säätilan mukaan:

"Mieheni on ikuinen pessimisti, joka pitää jalkani maassa. Onneksi pääni on pilvissä ja jaksan aina löytää jotain positiivista, tilanteesta kuin tilanteesta. Toivottomissakin yhteyksissä löydän vähintään mustaa huumoria, josta tosin yleensä nautin kylläkin vain minä itse (kaikilla ei vaan ole yhtä kehittynyt ja älykäs huumorintaju kuin minulla).

Miehelleni ajattelin siis valmistaa nautittavaksi jotain säätilaan sopivaan. Perustelin, että jos lämpö ja kosteus vastaavat välimerellisiä arvoja, voimme vallan hyvin ruokailla kuten siellä on tapana. Meille tärkeän espanjalaisen sijaan päätin pyöräyttää nizzansalaatin."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.