Mainos

Blogihelmiä: Järjestin miehelleni yllätyksen

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Aikuisen naisen päiväkirja

Erotiikasta kirjoittava blogisti kirjoittaa fantasioista:

"Fantasioiden sisällöllä ei ole juurikaan merkitystä, vaan sillä, että ilman fantasiaa moni nainen ei kiihotu tarpeeksi eikä saavuta orgasmia. Naisen fantasia on tarina, joka muuttaa muotoaan tilanteen mukaan, mutta perusta pysyy usein samana. Naisella on usein monta fantasiaa, jos yksi ei kiihota hän valitsee toisen. Nainen ei tarvitse kokemusta pystyäkseen fantasioimaan seksistä ja siihen liittyvistä nautinnoista. Hänellä voi olla fantasia suuseksistä, vaikka ei olisi sitä kokenut, hänellä voi olla fantasia rakastelusta toisen naisen kanssa, vaikka hänellä ei olisi siitä kokemuksia, myös rakastelusta monen miehen kanssa samanaikaisesti tai kovemmasta seksistä fantasioiminen on naiselle mahdollista ilman aikaisempia kokemuksia."

Kavioliitossa russin kanssa

Elämä itsepäisen ponin kanssa ei ole aina helppoa:

"Rimakauhu me ollaan onnistuttu mulle jo hankkimaan yhden estetunnin jälkeen, en hyppää enää ikinä mitään mikä ylittää polveni korkeuden. Estetunti meni siis muuten hyvin, mutta viimeisellä kerralla päätettiin nostaa kolmoissarjan viimeinen osa ja ponihan ei sitä sitten lähestyessä hahmottanut. Tiesin jo ponnistukseen lähdettäessä että tämä hyppy ei mene niinkuin piti, eikä se sitten mennytkään. Poni kompastui ylimpään puomiin, heitti kuperkeikan ja minä jäin sinne kasan alimmaiseksi."

Häämatkalla purjeveneessä

Häämatkalaisten matka on edennyt Tahaalle saakka:

"Tahaa on siitä harvinainen saari, että sen ympäri pystyy purjehtimaan kokonaan riutan suojassa. Useimmilla saarilla matalikot estävät ympäripurjehduksen muuten kuin riutan ulkopuolella, mutta täällä koko saaren ympäri kulkevä väylä on syvä ja leveä, ja riutta suojaa kaikkialla aallokolta. Kaiken lisäksi valtava riutta pitää sisällään myös naapurisaaren, Raiatean, joten saman riutan suojassa voi siirtyä myös saarelta toiselle altistumatta lainkaan valtameren mainingille. Mahtavaa!

Sopivassa suhteessa

Blogisti järjesti miehelleen yllätysillallisen:

"Harhautin miehen sanoilla ”kalja” ja ”sauna”. Löin televisioon moottoriurheilua päälle ja jätin tyytyväisen aviomiehen sohvalle istumaan sillä välin, kun itse hiippailin keittiöön valmistelemaan kynttiläillallista. Päätin tehdä jotain, johon sopii punaviinikastike. Arvaatte varmaan miksi. No, pakkasesta olin ottanut sulamaan hirven ulkofileen ja lisukkeeksi sävelsin peruna-kukkakaali-juustopaistokset, jotka pyöräytin suoraan söpöihin uunivuokiin odottamaan saunan jälkeistä kypsentämistä. Kastiketta redusoidessa tarkistin, että siihen lorauttamani punaviini ei ollut pahaa. Ei ollut."

Lukupiiri

Leena luki Romain Sardoun Kolmastoista kylä -kirjan:

"Harvemmin romaanin alku tempaa mukaansa näin kiivaasti. Kirjaa on vaikea laskea käsistä. Tarinassa seurataan useita mielenkiintoisia hahmoja, joiden matkassa olisi viihtynyt pidempäänkin."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.