Blogihelmiä: Arvosta rakastasi

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Sopivassa suhteessa - muiden kanssa

"Kun ihminen kohtaa toisen, rakastuu ja aloittaa parisuhteen, tulisi reilun pelin hengessä antaa kullan jatkossakin toteuttaa itseään – oli ne sitten taiteellisia ambitioita tai mielenkuohuntaa rauhoittavaa nikkarointia. Ei ole nimittäin puolison paikka kritisoida rakkaansa taitoja tai hänen harrastustoimintansa yhteiskunnallista merkitystä. Jos toiminta on toiselle tärkeää, niin sitä tulee kunnioittaa. Rakkaallasi on oikeus ja tarve kokea olevansa arvokas juuri sellaisena, kuin on."

Viiden tähden parantola

"En ole koskaan sopeutunut näihin äitiyden velvoitteisiin, päiväkodin järjestämiin joutaviin teemapäiviin, turhauttaviin tiedonsiirtopalavereihin, puuduttaviin vasu-keskusteluihin. Esikouluun tutustumisen vältin ihan onnella, kun työvuoro osui samaan ajankohtaan, mutta kuinka onnistun karttamaan tulevan koululaisen vanhempainillat?"

Helmen Keventäjät -blogi

"Hengissä ollaan, vaikka hiljaista onkin ollut. Pari viikkoa loman loppumisesta, eli olen saanut opetella taas työntekoa ja nimenomaan osittain uuden ryhmän kanssa. Ja toki neljän viikon hoidosta poissaolo tuntuu pitkältä ajalta tenavistakin.

Nyt on rutiini taas löytynyt ja homma pelaa. Sauvojakin on tullut ulkoiletettua aina silloin tällöin. Kävelysauvat on oiva keksintö, varsinkin tälläiselle reilusti ylipainoiselle. Ne tukevat ryhtiä ja nopeuttavat liikkumista, ja saapahan niiden ansiosta käsivarretkin töitä."


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock / wavebreakmedia ltd

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja